kolczaste!
Dawno tu nie zaglądałem, chyba ze trzy miesiące... pstrykadło leżało głęboko w szafie a przez długą zimę nie było jakoś okazji. Ostatnio miałem jednak okazję coś tam strzelić w okolicach Borów Tucholskich i znowu troszkę nabrałem ochoty na zabawę w fotografa. W akcji standardowo Zuiko OM 135mm f2.8 a serię można smiało nazwać "Pod Parasolem"
1,2,3,4,5,6,7,8
Parasolowe kadry fajne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Las po przejściu trąby powietrznej
Weekendowy spływ "Wkra-Narew-Wisła" z kumplami. Wpływaliśmy w każdy strumyk i każdą rzeczke na naszej drodze. Z Narwii i wisły zdjęć już nie mam bo aparat pokazał mi środkowy palec. To co długie to klasycznie OM 135mm f2.8 a to szerokie w środku to ZD 14-54mm
Pogoda dopisala, tez plywalem Narwia![]()
Dopisała, ale na Wiśle pogoniła nas ogromna burza i dosłownie mieliśmy pięć minut na odwrócenie kajaków na trawie, pochowanie gratów i narzucenie na grzbiet peleryn. Potem już pozostało nam tylko czekać w deszczu dobre dwie godziny na transport. Troszkę podobnie było na Wkrze ale zdołaliśmy dotrzeć na kwatery. zmokliśmy w drodze do sklepuSzkoda, że nie mam zdjęć z Narwi i Wisły bo było naprawdę pięknie a obiektywy OM dają świetne barwy. Właściwie to nawet nic nie trzeba w PSie podciągać.
Jaką trasę zrobiłeś?
To bylo jakies trzydziesci lat temu, splyw zakonczyl sie w miejscowosci Rozan, tyle pamietam![]()
Znam bardzo dobrze te okolice. Z ojcem tam jeździłem na grzyby i z kumplami na żwirowinę. Kupa warszawiaków tam ma działki. To bardzo rozrywkowe miejsce![]()