cissic - rozne moje zdjecia

Thread: cissic - rozne moje zdjecia

Tags: cissic, różne, zdjęcia
  1. yamada's Avatar

yamada said:

Odp: cissic - rozne moje zdjecia

Quote Originally Posted by cissic View Post
    widok na Tatry Bielskie z Trzech Koron. zdjecie robione w zeszlym roku podczas pierwszego powaznego opadu sniegu

3.
    piękne zdjęcie, dla mnie doskonałe

---------- Post dodany o 21:34 ---------- Poprzedni post był o 21:30 ----------

kilka wakacyjnych pocztowek:
    31,32,33,34
    31, 33,34 bardzo dobre
    to bez numeru też mi podchodzi

---------- Post dodany o 21:36 ---------- Poprzedni post był o 21:34 ----------

Bieszczady 35,36
    oba miłe memu oku

---------- Post dodany o 21:39 ---------- Poprzedni post był o 21:36 ----------

kilka strzalow z ostatniego wypadu nad Wisle

Attachment 56355
    to naj z tej serii

---------- Post dodany o 21:41 ---------- Poprzedni post był o 21:39 ----------

Na specjalne zamowienie wrzucam wszystkie bagniska z wyprawy
    Dla informacji to Kacapska Droga i jest mocno bagnista przez caly rok. narazie jest pusto w lato jest juz gesciej, ale bez przesady. zaraz za bagniskiem sa resztki grodziska z jakiegos XII (wzniesienie, resztki walu i fosy). ogolnie polecam - na rower i na piechote. kleszcze oczywiscie sa
    ostatnie

---------- Post dodany o 21:47 ---------- Poprzedni post był o 21:41 ----------

Portugalski pawilon na expo 98 i "okolice" + most Vasco da Gama

64, 65, 66, 67
    64 w BW, 67 w kolorze

to takie moje faworyty
    poza tym sporo fajnych streetów (ostatnimi czasy za miastem nie przepadam), dziwi mnie natomiast czemu tyle zdjęć w wersjach kolor i BW
    Last edited by yamada; 10.09.12 at 21:52.

2. cissic's Avatar

cissic said:

Quote Originally Posted by yamada View Post
    to takie moje faworyty
    poza tym sporo fajnych streetów (ostatnimi czasy za miastem nie przepadam), dziwi mnie natomiast czemu tyle zdjęć w wersjach kolor i BW
    dzieki za konkretna odpowiedz. zdaje sobie sprawe, ze ilosc wersji moze powodowac lekkie zmieszanie, ale sporo z tych zdjec lubie w kolorze jak i w B&W

3. rol6's Avatar

rol6 said:

Moim zdaniem ostatnia wrzuta lepiej wygląda w wersji BW.
    OMD, kilka puszek i wiadro słoików

4. cissic's Avatar

cissic said:

to juz wszystko wyglada lepiej w B&W? skandal

5. cissic's Avatar

cissic said:

wczoraj z samego rana skoczylem z narzeczona do Lazienek. pogoda byla srednia, wiec skonczylo sie na spacerowaniu. udalo mi sie jednak zdjac kilka ciekawskich wieworek i strzelic kilka typowych fotek dla tego parku. fotek gryzoni mam chyba ze sto, wiec ograniczam ilosc do minimum. chyba brakuje mi tematow

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails

6. tkud's Avatar

tkud said:

Jak idziesz z dziewczyną to tylko jeden temat powinien być w Twojej głowie...inaczej prosisz się sam o kłopoty . Słyszałem, że w Łazienkach wiewiórki jak i sikorki jedzą z ręki ale nie wiedziałem, że jeszcze tak fajnie pozują. Zdjęcia wszystkie przypadły mi do gustu...najbardziej 6 i 7

7. cissic's Avatar

cissic said:

Quote Originally Posted by tkud View Post
    Jak idziesz z dziewczyną to tylko jeden temat powinien być w Twojej głowie...inaczej prosisz się sam o kłopoty . Słyszałem, że w Łazienkach wiewiórki jak i sikorki jedzą z ręki ale nie wiedziałem, że jeszcze tak fajnie pozują. Zdjęcia wszystkie przypadły mi do gustu...najbardziej 6 i 7
    dzieki za dobre slowo. wiewory nie tylko jedza z reki, ale laza tez po ludziach
    wszystkie foty sa pstrykniete ZD 14-54mm
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails

8. tkud's Avatar

tkud said:

Kolejny powód do używania filtra UV...ochrona przed wiewiórką

9. robert1088's Avatar

robert1088 said:

Ale wiewiór fajnie zapozował - prawdziwa sesja

10. cissic's Avatar

cissic said:

Quote Originally Posted by robert1088 View Post
    Ale wiewiór fajnie zapozował - prawdziwa sesja
    najlepsze jest to, ze tych gryzoni sa cale masy i praktycznie kazda jest oswojona. czasami sie zdarzaja jakies nieufne sztuki ale to chyba sa swiezaki. nawet nie pamietam ile ich mi pozowalo - 20? 30? moze nawet wiecej bo spacer trwal ze cztery godziny