3 Kapitalna.
3 Kapitalna.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
faktycznie 3 jest świetna !!!
3 świetna fota.
Fajne te dwie przedostatnie rowerowe wrzutki. Ja chyba również bardziej chylę się ku kolorowi. Świetnie wyszło to pierwsze w ruchu z roweru - jest akcja, ruch - fajoskie.
dziekuje za odwiedziny i komentarze. ponizej zeszloroczna fotka z meczu Legia - Zaglebie. zdjecie robilem "jakas" malpa panasonica bo na stadnion z lustrem nie wpuszczaja. troche mnie to dziwi bo tam gdzie wchodzilem "na zachodzie" na stadiony to obostrzenie dotyczylo tylko dluuuuuuuuuugich obiektywow. oczywiscie cos pogmeralem w PSie na kontrascie:
kilka zdjec z narodowego panteonu w Lizbonie. pierwsze dwa to ZD 9-18, trzeci strzelony ZD 14-54
1,2,3
Troszke swiezych fotek z Lizbony. Troche koloru ale raczej B&W. Wszytskie stukniete "z partyzanta" ZD 9-18mm + OM 50mm (odbicia w witrynach). Mam nadzieje, ze nie bede przynudzal i cos Wam podzejdzie
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ostatnio edytowane przez cissic ; 30.05.12 o 22:16
Dla mnie te odbicia w witrynach w kolorze bajkowe. Świetnie wypatrzone, a jakie kolorki. Kojarzy mi się z pop artowym kolażem. Dawno mi się tak nie spodobało zdjęcie![]()
my time is now - i tu się omeg zgodzić a dokładnie nr 4, delikatne światło, kolor. tylko ta łyzwa nike na balkonie, nie pasuje do towarzystwa, pozdr
E-M1 i cała reszta wszystkiego czego potrzebuje!
zapraszam:
http://forum.olympusclub.pl/threads/...e-tylko-patrze
dzieki za komentarze. zastanawialem sie nad wysteplowaniem tej lyzwy na zdjeciach, ale w koncu odpuscielem temat bo wyszla by z tego niezla rzezba - szczegolnie na 5. z 4 postanowilem jednak chwilke powalczyc i wynik ponizej: