Masz zadatki na "mroczne fotki" - musisz co niektóre bardziej tak jakby to powiedzieć "ustrasznić"![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
trójeczka z 755 urocza, ale podpisywanie zdjęcia na tle drzew nie jest udanym pomysłem, odwraca uwagę od kadru.
Dzięki za komentarze, te oficjalne i te bardziej prv![]()
Dawno mnie nie było na OC, ale już się poprawiam i wrzucam kilka strzałów z weekendowych kajaków. Tym razem padło znowu na Wdę. Niestety koledzy narzucili dość intensywne tempo i ciężko było ze zdjęciami. Mało mi ręce nie odpadły bo rzeka się raczej się a wiatr lubi dmuchnąć na prostych odcinkach. Nie daję podpisów i zaczynam "poprawną" numerację![]()
Btw na Wdzie mam swój rekord w przepłynięciu ilości km w ciągu dnia, także z rzeką znamy się całkiem dobrze
1,2,3,4,5
Ostatnie zdjęcie z przytłaczającym przęsłem najfajniejsze![]()
Tez mi sie podoba ostatnia fota
Lubie tutaj zagladac, bo wracam do moich wspomnien splywowych.
Ps. Moze kiedys zrobimy olkowy splyw![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Rzeka spływowo podobna do Raduni. Ten most super. Pierwsze co pomyślałem - "jakby tak pierdyknął"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na Raduni jeszcze nie byłem. Mam ją w planach, ale jeszcze nie na ten rokOdnośnie mostu to jest to most kolejowy przed Zalewem Żur. Ogólnie okolice Tlenia