Z ostatnich najciekawsza dla mnie jedynka.
Z ostatnich najciekawsza dla mnie jedynka.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
No wiec już wiem o co biega. Zdjęcia najczęściej robię z łapy przy f2, czasem daje działkę mniej a przy takim zabiegu czasem ta ostrość faktycznie dziwnie wychodzi - zresztą 1.4 to bardzo często mydliny na tym szkle. Niestety to moje lenistwo, ale naprawdę nie lubie targac statywu. Z pierwszym zdjęciem nie mam tego problemu, ale faktycznie przy drugim wyłazi to o czym wspomniałes. Pozdrawiam i dziękuje za konkretny koment
Zdaję sobie sprawę z trudności technicznych wykonania fotek przy słabym oświetleniu. Doceniam efekt. Moje subiektywne poczucie estetyki skłania mnie jednak ku fotce 4. Gratuluję!
Wesołych Świąt!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
leze z grypa i grzebie w roznych zdjeciach. pierwsze zrobilem jeszcze kolegi Nikonem D70 z jakims standardowym kitem. reszta to juz Olek E-3 z moim ulubionym Zuiko OM 135mm f2.8
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ostatnio edytowane przez cissic ; 31.12.12 o 03:01
Odnośnie grypy to życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.
Z całej wrzuty najbardziej podoba mi się pierwsze - fajnie uchwycony moment.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Ostatnio edytowane przez cissic ; 31.12.12 o 16:15
swoją drogą bezbłędnie trafiasz tym manualem : D
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Fajna wrzuta. Powrotu do zdrowia życzę.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Lubie foty w B&W, fajna wrzutkaKolega nie szczepiony...
Powrotu do zdrowia rowniez zycze.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO