tego rodzaju przeróbki , jesli są robione z głową i służa czemuś (na przykład ilustracji ksązkowej) sa ok.
Mi osobiście ten obrazek podchodzi. zobaczyłbym go chętnie w ksiązce
tego rodzaju przeróbki , jesli są robione z głową i służa czemuś (na przykład ilustracji ksązkowej) sa ok.
Mi osobiście ten obrazek podchodzi. zobaczyłbym go chętnie w ksiązce
Wiesz, to ja chyba będę grzeczny. Jest niebanalna, mi się podoba.
Dzieki Panowie, jestem zbudowany Waszymi komentarzami.
Co sądzicie o tym?
6.
Trochę przebajerzone.
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
Nawet więcej niż "trochę".
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Chociaż zauważyłem, że nawet zdjęcia totalnie zmasakrowane przez PS'a wyglądają interesująco jeśli są w serii. tzn. np galeria portretów różnych ludzi, ale taki sam kard i takie same modyfikacje fotografii powoduje, że całość jest bardzo oryginalna. Jednak opinię o tym zdjęciu wydałem 2 posty wyżej.
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
Dzieki za slowa komentarza bo na to sie czeka wstawiajac tu foty. Ja wczesniej nie ingerowalem w zdjecia dopiero od kilku dni zaczalem sie bawic ale to i tak tylko na jpegach niestety, wiec bylem ciekaw co o tym myslicie.
Dzieki.
Peniek242
Zdjęcia robisz bardzo ładne, ja na przykład nie umiem robić zdjęć twarzy [chyba, że swojej samowyzwalaczem] najbardziej przypadła mi do gustu fotka nr 3 jest bardzo ładna.![]()
Co do przeróbek to ja się za nie tak często nie zabieram, jeśli już to jak zrobię fotkę w kolorze i potem uznaje, że ładniejsza by była jako sepia lub w czerni i bieli. Ale Tobie to całkiem ładnie wyszło to bawienie się w przeróbki. Gratuluję![]()
Jestem na etapie prostych zabaw wiec wrzucam takie lekko przeciagniete w programie.
7