z olka obecnie o tylko E-330.
pzdr
z olka obecnie o tylko E-330.
pzdr
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Jak na razie remis. Nadal waham się. Głosujcie dalej.
Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam.
E-330 już nie będzie niedługo. Chodzą pojedyncze modele. Co ciekawe fotojoker już nie sprzedaje żadnych Olympusów, a tam E-330 szedł za 2099zł...
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
W takim wypadku zostaje ci D80 lub czekać na E510 a warto oj warto!!!! Ja czekam na E410 i zbieram kasę bo warto oj warto, a jeszcze niedawno małem jak ty dylemat czy D40 czy e410 wiesz oba mi się podobają a zdjęcia mają zupełnie różne. wiesz wole E410 pomacać i popstrykać i to samo z D40. Wiesz może to głupie co powiem ale to forum Olympusa jest tak sympatyczne tu piszą tak mili ludzie wyrozumiali, pomocn, że nie wiem czy to nie przeważy do końca mojej szali na Olympusa, dziękuje wam za to Koledzy forumowicze.
Pozdrawiam
Sylwek
Ja się zdecydowałem na E-330. Nie zależy mi na 10MPIX. A uchylany LCD z trybem B to jest to...![]()
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
O nie! d80 jest fajny.Zamieszczone przez dirocker
e330 też... i jest tańszy, a na początek lepiej dołożyć do szkła.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
chcesz zeby ktoś za Ciebie wybrał aparat którym Ty będziesz focił? dziwne podejscie
w centrali Vobisu nie ma ale mogą go mieć jeszcze sklepy. Podjedź do najbliższego i jeżeli nie mają to poproś sprzedawcę żeby obdzwonił pobliskie sklepy.
pozdrawiam
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Lubię tak postawione pytanie. Jak cena nie gra roli to wziąłbym coś z CanonaZamieszczone przez dirocker
![]()
D80 nie jest idealny, E-330 też nie, większy potencjał widzę w większych matrycach. Jednak lepiej mieć od razu szkła na dobrym poziomie... Więcej zabawy i plusów jest w związku z tym za E-330.
Byłem ostatnio na rodzinnym spacerze i dałem właścicielowi D80, który jest zadowolony z Nikona, Olka E-330 do popstrykania. Bardzo, ale to bardzo spodobał mu się Olek, padło nawet określenie "szybki jest skubaniec tylko ten dziwny wygląd". Wcześniej z E-500 nie widziałem takiego entuzjazmu, ale może dlatego, że kolega lubi cięższe aparaty niż lżejsze![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
To chyba jakiś żart... Mamy głosować jaki masz aparat kupić?Zamieszczone przez dirocker
Co do aparatów - D80 się bawiłem, E-330 posiadam. Aparaty są CAŁKIEM INNE tym bardziej mnie dziwi Twoje podejście do wyboru lustrzanki. Sugeruję określenie własnych potrzeb, oglądanie sampli i obmacanie aparatów w sklepach... Weź pod uwagę też budżet i akcesoria jakie chcesz nabyć... Skoro cena nie gra roli - dlaczego nie kupisz obu z dobrymi szkłami? Albo lepiej zaczekać na następcę E-1 a i z Nikonów wybrać coś z wyższej półki...
Widzę, że niektórzy nie zrozumieli przesłania.Zamieszczone przez ktotek
1. Napisałem, że cena nie gra roli aby przy wyborze nie sugerować się kosztem systemu. Zależy mi na dobrej puszce, ale nie wiem która jest lepsza z dwóch wymienionych przeze mnie.
2. Problem tkwi w tym, że w pobliskich mi sklepach (Vobis i inne) nie ma już Olka E-330. Tak więc nie mogę go "obmacać". Mogę kupić ten aparat, ale tylko w ciemno (pisałem już, z zagranicy).
3.Przeglądałem fotki zrobione tymi aparatami. Jednak jak wiecie, to nie sprzęt robi zdjęcia. Wybór na podstawie zdjęć z internetu nie będzie obiektywny.
Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam.