Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 117

Wątek: Test e410 na fotopolis

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Ponoć jutro w moje urodziny mają byc jakieś premiery Nikona... fuj

Pozdrawiam
    Więc już dziś - zdrowia, szczęścia, pomyślności, no i oczywiście dobrych fot robionych świetnym sprzętem...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    zyski z segmentu profi? przecież poza świetnymi obiektywami OLEK nie ma segmentu profi w fotografii... może w foto podwodnej E-330 uchodzi za sprzęt pro, ale na powietrzu - sorry. śmieszne rzeczy w tym internecie wypisują...

RE:

dużo zdrowia i monety... może najkon daje jakiś rabacik z okazji urodzin?

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Ponoć jutro w moje urodziny mają byc jakieś premiery Nikona... fuj
    najlepszego Byczku ty a mnie 5-go nikt nie złożył

sorki za zejście z tematu

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez The z00m
    (...) Canon oraz Nikon przeświadczone o swojej pozycji chyba do jesieni nie spłodzą niczego sensownego. Pewnie kolejne upgrade.
    Tutaj piszą, że dopiero-co spłodzony 1DMkIII jest całkiem fajny. Ma na ten przykład szumy o circa/about 1ev mniejsze niż reszta stawki nie wyłączając innych Cwanonów...
    Czy Przypadkiem post-dziadek nie ma konkurować z wyższą półką niż 30D? Będzie trudno.
    Pozdrawiam,
    Piotr.

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez P
    Tutaj piszą, że dopiero-co spłodzony 1DMkIII jest całkiem fajny. Ma na ten przykład szumy o circa/about 1ev mniejsze niż reszta stawki nie wyłączając innych Cwanonów...
    Czy Przypadkiem post-dziadek nie ma konkurować z wyższą półką niż 30D? Będzie trudno.
    Tylko na MkIII czeka sporo profi i niewielu amatorów Mi bardziej chodzi o następcę 30D/400D, które były upgradem poprzednich modeli oraz ewentualnie coś w miejsce 5D. To one sprzedają się w milionach nie seria Mk

400D jest dość świerzutki więc w tym segmencie chyba na razie nic się nie wydarzy. Co z 30D

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez celebrity plus
    To odszumianie w 410 to lekka porażka. Nie wiem po co, skoro foty i tak wychodzą na przyzwoitym poziomie.

Co do MK III , to Canon znalazł wreszcie przełomowe rozwiązanie na BF/FF. W menu będzie się kalibrowało BF/FF dla maksymalnie dwudziestu obiektywów. Normalnie został mi wytrącony argument przeciwko Canonowi... w tej sytuacji rozważe propozycję marki Canon, natychmiast jak tylko rozwiązanie zostanie wprowadzone w średnią półkę dslr. Ze spotem lekko nie jest, to może z rozwiązaniem BF/FF pójdzie lżej???
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Lakuta
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    a które to okrągłe urodziny ?

| OlyJedi Awatar Magus
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Bardzo pomyślnie wypadł ten test .. szczególnie ostrość zaskakuje i wydaje się, że Olek uporał się z problemem "ukośnych" lini, które do tej pory mu się "schodkowały"
    Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Jak komuś jeszcze mało fotek z e410 to mamy kolejny dalekowschodni test z masą fotek robionych różnymi szkłami. Po raz kolejny potwierdza się, że jeżeli cena nie będzie zaporowa to e410 i e510 mają realną szansę stać się hitami tego roku. Oly powinien jak najszybciej ostro wziąć się za wzmocnienie swojej pozycji na rynku, przede wszystkim przez promocję nowych produktów, by przyciągnąć jak najwięcej nowych użytkowników do systemu 4/3 zanim konkurencja nie wyskoczy z podobnym sprzętem w tej klasie.
    link

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez zbigniew J
    Jak komuś jeszcze mało fotek z e410 to mamy kolejny dalekowschodni test z masą fotek robionych różnymi szkłami. Po raz kolejny potwierdza się, że jeżeli cena nie będzie zaporowa to e410 i e510 mają realną szansę stać się hitami tego roku. Oly powinien jak najszybciej ostro wziąć się za wzmocnienie swojej pozycji na rynku, przede wszystkim przez promocję nowych produktów, by przyciągnąć jak najwięcej nowych użytkowników do systemu 4/3 zanim konkurencja nie wyskoczy z podobnym sprzętem w tej klasie.
    link
    Czy ja o czymś nie wiem czy oni mają Sigmę APO 70-300mm F4-5.6 DG podpiętą do E410