Więc już dziś - zdrowia, szczęścia, pomyślności, no i oczywiście dobrych fot robionych świetnym sprzętem...Zamieszczone przez RadioErewan
![]()
Więc już dziś - zdrowia, szczęścia, pomyślności, no i oczywiście dobrych fot robionych świetnym sprzętem...Zamieszczone przez RadioErewan
![]()
zyski z segmentu profi? przecież poza świetnymi obiektywami OLEK nie ma segmentu profi w fotografii... może w foto podwodnej E-330 uchodzi za sprzęt pro, ale na powietrzu - sorry. śmieszne rzeczy w tym internecie wypisują...
RE:
dużo zdrowia i monety... może najkon daje jakiś rabacik z okazji urodzin?
najlepszegoZamieszczone przez RadioErewan
Byczku ty
a mnie 5-go nikt nie złożył
sorki za zejście z tematu![]()
Tutaj piszą, że dopiero-co spłodzony 1DMkIII jest całkiem fajny. Ma na ten przykład szumy o circa/about 1ev mniejsze niż reszta stawki nie wyłączając innych Cwanonów...Zamieszczone przez The z00m
Czy Przypadkiem post-dziadek nie ma konkurować z wyższą półką niż 30D? Będzie trudno.
Pozdrawiam,
Piotr.
Tylko na MkIII czeka sporo profi i niewielu amatorówZamieszczone przez P
Mi bardziej chodzi o następcę 30D/400D, które były upgradem poprzednich modeli oraz ewentualnie coś w miejsce 5D. To one sprzedają się w milionach nie seria Mk
400D jest dość świerzutki więc w tym segmencie chyba na razie nic się nie wydarzy. Co z 30D![]()
To odszumianie w 410 to lekka porażka. Nie wiem po co, skoro foty i tak wychodzą na przyzwoitym poziomie.Zamieszczone przez celebrity plus
Co do MK III , to Canon znalazł wreszcie przełomowe rozwiązanie na BF/FF. W menu będzie się kalibrowało BF/FF dla maksymalnie dwudziestu obiektywów. Normalnie został mi wytrącony argument przeciwko Canonowi... w tej sytuacji rozważe propozycję marki Canon, natychmiast jak tylko rozwiązanie zostanie wprowadzone w średnią półkę dslr. Ze spotem lekko nie jest, to może z rozwiązaniem BF/FF pójdzie lżej???![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
a które to okrągłe urodziny ?![]()
Bardzo pomyślnie wypadł ten test .. szczególnie ostrość zaskakuje i wydaje się, że Olek uporał się z problemem "ukośnych" lini, które do tej pory mu się "schodkowały"![]()
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.
Jak komuś jeszcze mało fotek z e410 to mamy kolejny dalekowschodni test z masą fotek robionych różnymi szkłami. Po raz kolejny potwierdza się, że jeżeli cena nie będzie zaporowa to e410 i e510 mają realną szansę stać się hitami tego roku. Oly powinien jak najszybciej ostro wziąć się za wzmocnienie swojej pozycji na rynku, przede wszystkim przez promocję nowych produktów, by przyciągnąć jak najwięcej nowych użytkowników do systemu 4/3 zanim konkurencja nie wyskoczy z podobnym sprzętem w tej klasie.
link
Czy ja o czymś nie wiem czy oni mają Sigmę APO 70-300mm F4-5.6 DG podpiętą do E410Zamieszczone przez zbigniew J
![]()
![]()