WoW!
Szkoda, że to nie z moich ust
Wyśmienite, brawo!
WoW!
Szkoda, że to nie z moich ust
Wyśmienite, brawo!
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
no powiem, że korci mnie wraz z nową 3 - ze względu na cenę chyba epl-3.
Brakowało mi bradzo jasnej portretówki, używałem heliosa 58/2 i reuvenona 55/1,7 ale brakowało mi strasznie AF.
No powiem, że Oly zrobił mi niespodziankę i wypuścił to szkiełko![]()
Patrząc na zielony podpis pod nickiem to zakup 45/1.8 jakby nie podlega dyskusji![]()
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
http://robinwong.blogspot.com/ - 20.08.2011
Dalej czekam za informację, że jest już dla mnie jedna sztuka w Warszawie.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Że też nie mogli wyprodukować czegoś takiego dla 4/3? Kompletnie nie rozumiem
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Mogli, przecież zrobili aż trzy małe i dwie wielgachne stalki, ale uważali , ze nam zoomy wystarczą - jak u Forda, może być każdy byle był czarny.
Jak bankructwo zajrzało do oczu to i jasne cudeńka być mogą jak 12/2 czy 45/1,8. Tera kupisz se i aparat jak chcesz tym cudeńkiem pofotografować. A i tak dalej nie ma nadzieji na lepszą (czytaj nie Panasową) matrycę. A garb od noszenia paru kompletów szpejów sam już urośnie. nie mówiąc o wyrwie w portfelu.
Miałem na chwilę w rękach 25/1,4 jak widać Panas z Leicą nie znalazły powodów dla których w 4/3 nie może być szkła jaśniejszego od 2,0.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.