Bardzo to szklo przypadlo mi do gustu i focac nim nie przejmuja mnie pierdy zwiazane z pisaniem o ulomnosci matrycy.
Ktos kto chce miec matryce najwyzszych lotow nigdy nie kupowal, ani nie kupuje olka...
pozdro
Bardzo to szklo przypadlo mi do gustu i focac nim nie przejmuja mnie pierdy zwiazane z pisaniem o ulomnosci matrycy.
Ktos kto chce miec matryce najwyzszych lotow nigdy nie kupowal, ani nie kupuje olka...
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
-nowy -stary olytalib.
...owszem kupował -kupował, ale co Ty możesz o tym wiedzieć?
Drugi człon (członek) zdania zgadza się niestety > już tego nie robi.
No właśnie gdzie są te zdjęcia z FAKE-OM które pozwalają podziwiać jakość tych bez wątpienia wspaniałych obiektywów?
matryca z takich nikonów deczysta i podobnych (nowszych, starszych) wynalazków to przykład jak można ludzi nauczyć by żarli "g..." i jeszcze się tym delektowali *
Uprzedzę "głosy rozsądku" = tak wiem można robić tym zdjęcia co zostało udowodnione (kamienice w pochmurny dzień np.)
Można też komórką za 130zł.
* -FUJI X10 = cecha a nie crap (CMOS-JELLY-BEAN FLAT NOISE CHEAPY STUFF)
A można i "lepiej"> PANASONIC MADE...
Ps. specjalnie dla "literatów" internetowych ><
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 14.03.12 o 11:56
milczenie jest złotem
W tej Twojej calej ideologii jest jeden slaby punkt - TY.
Dla Twojej wiadomosci jakbys nieogarnial, zaden nikon, canon czy inne sony przymusem nie nakazuje kupowac swoich produktow.
Malo tego, slowo klucz to KUPOWAC, a nie slinic sie na forach, po czym marudzic jakiz to swiat jest niedobry...
pozdro
Zawsze jest jakiś słaby punkt...
A po co mam to KUPOWAC (od tego jesteś Ty!)-bo nie ogarniam...
Jak mogę sobie o tym swobodnie i za darmo napisać?
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 14.03.12 o 12:05
milczenie jest złotem
Ale pisz Waść w wątku do tego przeznaczonym. Naprawdę swoimi żalami zaśmieciłeś już wszystko co tylko możliwe. Nawet specjalny wątek w tym celu założyłeś.
Tym bardziej że nikt z forum tej maszyny jeszcze w łapkach nie miał. grizz kiedyś dobrze napisał - patrz na obrazek, nie na testy. A Ty płaczesz po testach.
Może kup 7 i pół sztuki E-1 i będziesz szczęśliwy na wieki wieków amen.
Poza tym piszesz takimi skrótami, że trudno zrozumieć - no chyba że jestem za stary lub za głupi, a najprędzej to jedno i drugie razem.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
mam jedną -to nie jednorazówki jak (autocenzura)
Testy?
widziałeś gdzieś jakieś testy z FAKE-OM? (ocz.po nich będzie płacz jak zawsze na olympusclub.pl ale nie odemnie).
Patrzę na obrazek z wywołanych ORFów (mam ich trochę) i powstrzymuję się by nazwać to po imieniu -wierz mi że się staram.
PASS -to nie ten wątek > napisłem tylko i to było katalizatorem tej wymiany zażaleń i wniosków że >
SZKODA że nie ma ani jednego aparatu fotograficznego na którym można by jakość takich fajnych szkieł jak zuiko 45mm f1.8 rzeczywiście docenić.
Nawet przez przejściówkę...
To nyny poruszył temat pierdów.i focac nim nie przejmuja mnie pierdy zwiazane z pisaniem o ulomnosci matrycy.
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 14.03.12 o 12:19
milczenie jest złotem
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Poczekaj jeszcze troche, post jest na biezaco edytowany na potrzeby dyskusji
Jak widac nie dogodzisz mistrzowi marudzenia, a juz gdzies tam jakies deklaracje zakupu padaly apropo konkurencji, ale jak widac to tylko uskuteczniane pogaduszki internetowe, jak sam autor pisal.
pozdro
bzzzzz -już się zlatują.Piękna obstrukcja.
milczenie jest złotem