Gdzie można trafić na te używki, bo ja w dobrych cenach jakoś na nie nie trafiam... No i jakie to były te "dobre ceny"?
Gdzie można trafić na te używki, bo ja w dobrych cenach jakoś na nie nie trafiam... No i jakie to były te "dobre ceny"?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Jakieś 2 miesiące temu ktoś się wyprzedawał z mikro systemu i dwunastka poszła za 1600-1700 zł. Na allegro też kojarzę fajne ceny. Oczywiście trzeba cierpliwie poczekać, mało tego na rynku.
Ktoś się tu na żartach nie zna. Czy jakiś obowiązek jest publikacji zdjęć na forum? W ogóle w internecie itp? Jeśli chciałeś zobaczyć moje fotki trzeba było zapytać. A co do błyskotliwosci mojej wypowiedzi. Panowie dziś ma być koniec swiata, ponoc, więc zacytuję sławnego poetę: po co nasze sfary głupie, wszak i tak zginiemy w zupie.
Co do obiektywu, bo chyba dyskusja odbiega od głównego tematu. Tez uważam, ze szło jest dobre, choć odbieram opinie na podstawie obejrzanych zdjęć i przeczytanych testów. Jak tylko obiektyw do mnie dojdzie będę mógł wyrazić swoją osobista opinie. Może nawet wystawie jakieś zdjęcie.
12 jest druga na mojej liście zakupowej po 75(zamówiem nową 17 i musi na razie wystarczyć), ale jak bym dorwał 75 za 2000 tys. to biorę. Od 3 dni nic nie robię, tylko przeglądam sample z tego cuda![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Polecam Panasa 14/2,5 troszkę ciemniej, nie tak szeroko ale cena śmieszna a obrazek daje bardzo dobry, przynajmniej mój egzemplarz. Miałem 12/2,0 przez miesiąc do testowania i w centrum kadru nie wiedzę zbytniej różnicy. Brzegi dwunastka ma troszkę lepsze.
Może miedzy świętami znajdę trochę czasu to opiszę swoje wrażenia i wstawię fotki, również porównanie z 14/2,5.