Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Chyba już wiem, gdzie poleci moje d300s![]()
FujiNikon
http://kasinskislawek.pl
Naprawdę ciekawie to to wygląda ! Podchodziłem do tych zapowiedzi o AF z\ duża rezerwą. A wygląda na to ,że nie miałem racji.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Tracking jeszcze nie jest tam gdzie być powinien (GH2 video), pomaga włączenie rozpoznawanie twarzy.
Skoro na nowym 12/2 nie pisze nic nowego (SHG) tylko MSC, wydaje się, że szkła MSC będą OK. Te pierwsze kity mogą dawać różnicę mniej więcej taką jak 20/1.7 na GF1 i GH2 tj. zauważalną, ale nie aż taką jak bezpośrednie porównanie 20/1.7 i 14/2.5.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
No patrzcie szybciej niz krakalem, tak Panie i Panowie, lustra sie powoli koncza
pozdrawiam serdecznie
Janek
A jeszcze nie tak dawno twierdzili, że CDAF jeszcze długo nie dorówna fazowemu...Nie można im za grosz wierzyć...
![]()
ŁAŁ...