Ano, pięknie wygląda z tą skórką
I nawet na dekielku widzę jest nalepiona
Co to za cudo?
Ano, pięknie wygląda z tą skórką
I nawet na dekielku widzę jest nalepiona
Co to za cudo?
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Skórka z ebaya
Moja EP trójeczka bardzo się bała 10 września, ale od wczoraj uśmiechnięta i niezagrożona leży w torbie fotograficznej. Czeka na sobotni plenerek. Ja też się cieszę, bo , zaoszczędzona' kasiorka pójdzie na jakąś fajną wycieczkę zagramaniczną![]()
Fajnie wygląda z tą skórką, prawie jak ep5
Czego się bała 10 września?
Zapewne uczynienia pre-orderprzez swoją właścicielkę nowiusieńkiego M1
i lądowania na portalu aukcyjnym :>
Glupie pytaniemialem epl1 i ep2 i kazda zmiana eV widac na Lcd, a na ep3 nie widac. Czy cos przestawilem czy tak byc powinno ?
Pytanie nie jest głupie - tłumaczenie funkcji jest głupie... "Nocne kadry" w menu poszukaj![]()
Dzieki wielkiedalbym sobie uciac glowe ze w poprzednich Penach odpowiadalo to za co innego. Az musze sprawdzic w ep2 jak to jest
Powracam do wątku. Otóż, w tym roku minie 3 lata jak bawię się EPtrójką. Nigdy mnie nie zawiódł. A pracował w ciężkich warunkach. Na pustyni przy ponad 40 stopniach C, w Tatrach wysoko ponad 2000mnpm. W tym roku przeszedł próbę zimna. W Krynicy Zdrój przy minus 18 stopniach nawet nie pisnął, że mu zimno. Bardzo się cieszę, że go mam![]()
Dzien dobry, pisze pierwszy raz na forum fotograficznym
Kupilem prawie nowa ep3 (przebieg 4200) w pudelku caly zestaw z kitowym obiektywem 14-42
Baaardzo baaardzo fajny aparat. Do tej pory uzywalem malpek ale generalnje telefonu)
Mam prośbę chciabym dokupic teleobiektyw zmiennoogniskowy z min 200 ale nie chcialbym wydac wiecej niz 200zl bo uzywal go bede tylko pewnie ze 3 tygodnie na wakacjach i to wszystko.
Chcialbym zeby to jakos dzialalo np AF. Czy jest taka opcja?
Dziekuje za odpowiedz