Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
Wklejam fotkę przedstawiajacą twarz dziewczyny w kamieniu granitowym, takim duzym otoczaku. Rzeźba jest trochę zielona, omszała, przeszła wiele. doświadczyła różnej pogody. Szkoda, że widać lepszego światła, ale to było niemozliwe, bo rzeźba znajduje się po zacienionej stronie ulicy w miejscu, gdzie bezpośrednie światło słoneczne nie dochodzi.
Pzdr, TJ
Wklejam fotkę przedstawiającą połączenie dwóch objętości.
Pzdr, TJ
Wklejam fotkę na Wszystkich Swiętych.
Pzdr, TJ
Kamienna twarz ciekawa.
Detal silosów to taka zabawa z userami![]()
![]()
![]()
Pomnik z cmentarza zle ujety, słaba GO i brak światła.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Szklarz,
Dziękuję za wypowiedzi. Miałem nadzieje na dłuższe.
Jesli chodzi o figurę, to chyba miałeś na myśli nie brak światła w ogóle, tylko brak dobrego światła. Jesli tak, to potwierdź to. Komentarze piszesz dla wszystkich, nie tylko dla mnie. Wiele osób przez tą skrótowość wyrażania się może nabrać błędnego przekonania, ze na figurze nie ma światła w ogole.
Jesli chodzi o zbiorniki, to nie mogę zaskoczyć, dlaczego nazwałes to zabawą z userami. Chyba, ze to skrót myślowy, bardziej skompaktowany niz równanie rózniczkowe. Nie jarzę.
Pzdr, TJ
Wklejam detal - fragment bogatego zdobienia drzwi do kamienicy.
Pzdr, TJ
Nr 20
Ładnie naświetlona fota. Delikatne przepały dodają plastyki.
Zdjęcie płaskorzeźby superek. Pięknie pokazuje fakturę drewna i kunszt rzeźbiarza.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Światło piękne, jak to u Tadeusza, wieloletnia faktura kurzu, także pięknie widoczna. Detalistyczna fotka. Tak ją nazwałem, bo kojarzy mi sie bardzo dokumentalistycznie i nie wiem, czy to nie jest znowu jakaś moja słowotwórczość, ale dzisiaj tak mam!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R