Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kilka zdjęć do oceny

Sylwek
    Gość

Kilka zdjęć do oceny

Cześć

Po dłuższej nieobecności wrzucam kolejne 3 fotki. Będąc na działce robiłem zdjęcia kwiatom i nie tylko. jedno ze zdjęć zatytułowane kawa to taki ekdpermnt, szklanka nie jest ostra i ta ma być zaintrygował mnie obraz w kawie jaki udało mi się uchwycić, kwiatek, który przedstawiłem był jednym z ładniejszych jakie zrobiłem dlatego go śmiało umieszczam. A liść jak liść ale te krople..... Czekam na komentarze wszystkie komentarze......

poranna kawa jak to na działce
    1.

kwiatuszek jakich wiele....
    2.

liść na którym odbywają się zawody kropelek
    3.

pozdrawiam

Sylwek

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    niezla jest jedynka, a podoba mi sie dlatego, ze zaczynasz troszke inaczej patrzec na to co cie otacza, zauwazasz drobne szczegoly, ktore mozna pokazac troszke inaczej niz dotychczas. jednym slowem wyostrzasz zmysl obserwacji
    gdybys zlapal ta szklanke troszke szerzej byloby troszke lepiej, ale widac postepy.
    dwojka calkiem poprawna jak na moj gust-na plus ujecie z poziomu gruntu (prawie), jednak temat troszke mniej, trojka-raczej nie.

pozdrawiam i zycze milego grillowania
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar marecki
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Faktycznie kawa ciekawa choć można by pstryknąć kilka innych kadrów i może by się jeszcze fajniejsze znalazło.
    Kwiatuszek jakich wiele też fajny no i kropelki oczywiście.
    Ogólnie przyjemne fotki.
    Pozdrawiam
    mente et malleo

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    1) pomysl niebanalny, wykonanie juz mniej poprawne. Wedlug mnie temu zdjeciu brakuje tego czegos, aczkolwiek uwazam, ze jest dobre.
    2) nie przepadam za fotografia kwiatkow, wiec to zdjecie do mnie nie przemawia.
    3) to z kolei uwazam, za dobre. Chociaz jak fotografowales to mogles przesunac nieco kadr do gory, tak aby uchwycic na dole tylko zielonego liscia/lodyzke. Ta ziemi w prawym, dolnym rogu tam mi w ogole nie pasuje.

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria
    ogólnie widać poprawę w pstrykaniu, mniej przepałów, lepsze kolory.

Awatar Snoopy_jb
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    1. Interesujące, ale brakuje mi czegoś. Może gdyby głębia ostrości była większa... hmm
    2. Kwiatuszek jakich wiele... może i tak ale ten jest wyjątkowy, dzięki pięknej żółci. Wadą natomiast jest ta trawa z przodu, można ją było ugnieść albo jakoś poprzestawiać parametry żeby była ostra.
    3. Niby nic a jednak najbardziej mi się podoba. Nie widzę na nim nic co by mi się nie podobało. Pewnie można powiedzieć że kropelki są w jakimś takim nieładzie (często spotykam się z takimi upierdlistwami w internecie), ale to jest paranoja. Zdjęcie bardzo przyjemne.
    Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
    Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.