Dzięki![]()
Dzięki![]()
To znowu spróbuję coś wrzucić![]()
Wspomnienie lata 1
Podoba mi się to Wspomnienie lata 1, i nie ukrywam, że mnie zaskoczyło: niebo wygląda jakby robione na długim czasie, a motorówki zatrzymane w miejscu. Wiatr był wtedy duży i stąd taki efekt (), zastosowany jakiś filtr czy to program graficzny? Czy może oczy mnie mylą i to sytuacja zastana?
Fotka w mojej ocenie bardzo fajna, tym bardziej, że szare niebo nieczęsto wychodzi atrakcyjnie na zdjęciach, a tu wytwarza świetny klimat. Może przez kontrast tego ciemnego nieba z jasną wodą? Podoba mi się ekspozycja.
Pytam, bo się uczę fotografii, a to zdjęcie mnie po prostu zafrapowało
pozdrawiam
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Przyjemny, stonowany o relaksującej treści kadr.
pozdrawiam Wiejo
niestety nie zgadza siękto mnie zna wie, że kiepski jestem w PSuciu zdjęć (jedynie lewels i kontrast zrobione). Niebo to szara połówka. Pogoda była taka mieszana niby nie ciepło niby nie tak wietrznie ale niebo pełne chmur. Co do budynków też tak myślałem, że przydało by się prostowanie, ale patrz punt 1 (o PSuciu) jeszcze tego nie robiłem
![]()
Więc dzisiaj pora na kontynuacjęmam nadzieję, że się też spodoba
Wakacyjne c.d.
Się podoba, teraz nawet bardziej niż na wystawioną wcześniej trójkę w galerii
Ładny, słoneczny kadr i jak napisał tam mój przedmówca, wzbudza ciekawość tak urokliwego miejsca.
Gdzie to jest?
Ostatnio edytowane przez ziemia01 ; 2.02.09 o 11:46 Powód: Automatyczne scalenie postów