Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: PORTRET ;)

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria

Re: PORTRET ;)

Najbardziej podoba mi się pierwsza fota - mniejsza ryba dodaje pikanterii i nasuwa pytanie czy może stać się przedmiotem ataku.
    Drugi link - ładny, dynamiczny kadr z bąbelkami, szkoda że rekin nie zmieścił się w całości.
    Trzecia fotka - fajne, portretowe ujęcie.
    Fotki mi się podobają w kolejności jak zamieściłeś. Kawałek innego świata - do którego nie mam dostępu - nie nurkuję. Chętnie oglądnę Twoje inne foty - rozumiem, że nie masz nic przeciwko, skoro umieściłeś w galerii publicznej...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    całość Twojego albumu jest bardzo ciekawa gdyż pokazuje niedostepny dla większości podwodny świat. Rekiny ekstra ale wolę je ogladać na monitorze niż w rzeczywistości. Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Wszystkie trzy swietne! Jestem pod wrazeniem. Sam nigdy bym tak nie nurkowal i zapewne nigdy bym nie mogl ujrzec rekina z tak bliska, gdyby nie twoje zdjecia. Na mnie zrobily wrazenie, wszystkie
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Naprawde swietna sprawa. Te rekiny sa z typu tych niegryzacych ma sie rozumiec? Czy moze fotografowales w jakies ekstremalnej klatce? Ogolnie jestem pod wrazeniem zarowno umiejetnosci podwodnych jak i tych pieknych zwierzat.

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Fajny akłapark, fotograf w klatce a kolega robi za przynete, coz tym razem barwy tylko niebieskie A tak na powaznie to bardzo ciekawe doswiadczenie musi byc. Przepatrzylem galerie oczywiscie, gratuluje wyprawy. Z tych zdjec nie mam swojego faworyta poniewaz na kazdym czegos mi brakuje to ucieta pletwa to uciety "nos" itp. Zdaje sobie sprawe, ze trudno zlapac idealnie bo przeciez pod wodą i we wrogim otoczeniu. Mimo wszystko z pokazanych trzech wybralbym to trzecie jednak, jak portret to portret.
    Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Najbardziej podoba mi się 1 potem 3 potem 2.

Awatar Arecki
    Mieszka w
    Lucaya
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dzieki
    Paniek masz racje, jest bardzo ciezko zrobic dobre ujecie, poniewaz one sa wszedzie, jest to tzw shark feeder program organizowany na bahamach. jeden nurek ubrany w kolczuge karmi je zdechlumi rybkami a pozostali, bez zadnego zabezpieczenia obserwuja w odleglosci ok 2 metrow. rekiny plywaja pomiedzy nurkami, uderzaja cie pletwami, sprawdzaja czy nie jestes czasami dobrym kaskiem popychajac cie nosem... generalnie emocje sa ogromne i nie wiadomo na czym skupic uwage. no i zdjecia byly robione bez lampy, na dosc dlugim czasie co jest duzym utrudnieniem pod woda, po ostatnim incydencie, kiedy rekin odgryzl koledze lampe za $700 wolimy ich nie prowokowac fleszami

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Arecki: lepiej lampe jak reke. Przejrzalem wszystkie Twoje podwodne zdjecia i nadal jestem pod sporym wrazeniem. Pokazujesz jakby zupelnie inny swiat, niedostepny dla wielu osob.

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria
    Wszystkie zdjęcia bardzo fajne szczęki 6