|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witaj na forum,
Z ostatniej wrzuty najbardziej odpowiada mi pierwsze.
Pozdrawiam
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Witam!
Wybrałaś trudną dziedzinę bo portrety dzieci.. Ale rozumiem, ze to miałaś "pod ręką"i fajnie.
Pierwsze efekty zupełnie dobre.. tak trzymaj i powodzenia.
Witaj Aliciax ponownie!
Fotografia dzieci daje duużo frajdy, ale Wybrałaś ciężki kawałek chleba.
Ostrz na ślipka, jak się uda, unikaj "strzałów' pod światło, prostuj kadry i powalcz a nasyceniem kolorów. Przy buzi takiego ludka, czerwień dużo psuje.
Jak pisał wojciech_gd Spróbuj zainstalować Gimp'a jest do niego trochę pomocy i w necie i tu na OC'u, parę osób z niego korzysta a niejest tak wymagający jeżeli chodzi o sprzęt.
Pozdrawiam
Ja
P.S.
Krakman pisalismy jednocześnie![]()
Do portretow dzieci zainspirowala mnie moja corka i jej grono malych kolezankeUwielbiam fotografowac dzici chociaz to nie lada wyzwanie bo maja tyle energii ze trzeba sie sporo nabiegac
Ale to jest wlasnie to w czym czuje sie najbardziej komfortowo
Tylko cos obrabianie mi nie wychodzi
Mam GIMP-a ale to troche czarna magia jak dla mnie na poczatek. Prosze o porady od czego najlepiej zaczac obrobke zdjecia
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Glupie pytanie mam! - jak???? Przepraszam ale jestem bardzo poczatkujaca i nowa na tym forum i nawet tego sie musze nauczyc![]()
Ostatnio edytowane przez Aliciax ; 8.06.11 o 09:20 Powód: Automatyczne scalenie postów
Aha! Numeruj zdjęcia!