Przepraszam troche za duze rozmiary![]()
Przepraszam troche za duze rozmiary![]()
Uwielbiam dzieciakiale.. pochwal się też innymi zdjęciami, proszę
![]()
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
OkZaraz będą
![]()
Na drugim trochę zbyt czerwono, może tak lepiej:
?
A mi tam się podoba. Tak an upartego w każdym zdjęciu i chyba każdego można się dopatrzeć odrobinę za dużo czerwonego, zielonego, itp.. ale tak naprawdę chyba najważniejszy jest odbiór. Myślę, że nie ma sensu się już tak na siłę doszukiwać wad w naprawdę bardzo fajnym zdjęciu..
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Na cztery pokazane zdjęcia stanowiące spójną serię, to konkretne, zauważalnie wyróżniało się zabarwieniem,
sens takich wątków polega chyba właśnie na tym, żeby sobie uświadamiać wady,
sam lubię poczytać opinie na temat zdjęć forumowiczów, bo dużo na tym korzystam,
rady są czasem trafne, czasem nie - generalnie nie ma się co obruszać![]()
Plener dziecięcy wyszedł bardzo fajnie. Mnie najbardziej spodobało się ostatnie prezentowane z serii.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Ja tam lubie duze rozmiary,mnie nie przepraszaj.A co do tego czerwonego to ja je tak bym widzial,ale czerwonego tam wcale nie ruszalemZałącznik 54003.A jak by fotka byla robiona 30 lat temu to teraz by tak wygladalaZałącznik 54004.Jeden by krzyczal ze za rozowa a drugi by podziwial klimata trzeci glowa by pokiwal drapiac sie po brodzie(nieogolonej)
Uuuuuups.To nie 30 a prawie40 lat temu.Kurcze jak ten czas szybko leci.Kurcze,jaki ja juz stary jestem
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 2.09.11 o 10:24
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie