W weekend robiłem zdjęcia z moim nowym nabytkiem hoya 72 ir. To sa drzewka na szlaku z Brennej na Grabową.
W weekend robiłem zdjęcia z moim nowym nabytkiem hoya 72 ir. To sa drzewka na szlaku z Brennej na Grabową.
Fajne efekty z tym wychodzą.
Pozdrawiam
mente et malleo
Dawno nic tu ni prezentowałem więc postanowiłem się przypomnieć. Dwa zdjęcia Kalwarii Pszowskiej.
Tu dla porównania stare zdjęci jeszcze z c 5050 Kalwaria Pszowska
Najbardziej mi się podoba to "stare"z 5050. Świetny klimat. Fajne też to ostatnie - pionowe - kadr mi się podoba.
Mam takie samo zdanie. "Stare" ma niesamowity klimat, dzięki tej mgle, jest świetne. Na reszcie warunki pogodowe już nie były takie ciekawe, choć ostatnie z pionowym kadrem jest dość interesujące. Na ostatnim gra kadr.Zamieszczone przez ktotek
Pzdr
Wklejam zdjęcie mojego 82 letniego dziadka Jak, że na fotografii portretowej się nie znam to prosiłbym o jakieś rady.
Też się nie znam, ale chyba przeostrzyłeś. Podoba mi się to pobłażliwe, ciepłe spojrzenie- jakby pytał "coś ty wnusiu wymyślił?"![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Twarz dziadka jakby lekko przeostrzona ale w tym wieku glamour już nie potrzebny, taka twarz to faktura odciśnieta przez samo życie.
Bardzo mi sie ten portret podoba,
Kaplickza fajna, każdy z trzech kadrów można pokazać bez obawy o krytykę a podczerwone to bajer
Musze sobie sprawić taki filterek![]()
Wczoraj próbowałem, zrobić zdjęcia pszczołom w locie. Poniżej co mi z tego wyszło. Fotki cropowane.
Całkiem dobrze to wyszło
Na ostsnim przeszkadza rozmyta plama kwaitu ale dwa pierwsze są OK.