Tak to polarek, mam marumi DHG
Tak to polarek, mam marumi DHG
Fajna tapeta. Polarek, nie polarek - niebieski piękny Ci wyszedł
A mgielne - mniodzio.
Co do mgły to jak dla mnie jest ona bardzo inspirująca! A co do zdjęć to pikne są ...
A ja będę nieco oryginalny, bo mnie najbardziej z mgielnych podoba się mgła.jpg (po prostu mgła, bez numerka) ale ja się tam nie znamPrzyczepiłbym się, że te drzewa po prawej sprawiają wrażenie, że zaraz upadną - zdjęcie jednak jest proste sądząc po drzewach z lewej - więc to pewnie kwestia perspektywy...
OLYMPUS E-500, ZD 12-60/2.8-4.0, ZD 14-45/3.5-5.6, ZD 40-150/3.5-4.5, FL-36, filry HOYA polaryzacyjny LINIOWY i połówkowy-szary
Poczytałem na forum o manualnych obiektywach i też nabrałem chęci na takie eksperymenty. Poniżej zdjęcie z pentacona 1.8/50 z pierścieniem makro
ciemniejsze ładniejsze, ale brakuje GO
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
Dalsze eksperymenty z pentaconem. Oryginalny kadr mocno poobcinałem.
Dalej bawię się pentaconem, całkiem fajnie sie ręcznie ostrzy, choć owada pewnie nigdy nie uda mi się w ten sposób sfotografować, chyba żebym go wcześniej ukatrupiłPołączyłem pentacona z raynoxem m-250 którego kiedyś dokupiłem do c 5050. Całkiem dobrze się taka kombinacja sprawdza, choć raynox ma srednice 49 mm.
kwiat.JPG wygląda jak tapeta, Bardzo ładne zdjęcie, jest się czym chwalić
BTW: na przyszłość numeruj zdjęcia
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
Kwiat i Kwiat2 - wyglądają super. Nie przepadam za kwiatowymi motywami, ale jak przedmówca - świetnie prezentowałyby się na pulpicie.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.