61 i 64 zdecydowanie najbardziej mi sie podobaja.
61 i 64 zdecydowanie najbardziej mi sie podobaja.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
72 fajne. geometria to jest to![]()
.
Dzięki. Jezeli cos Wam w jakiejs fotce nie lezy, to dajcie wiedziec - musze sie duuuuuuzo nauczyc i poprzypominac niektore rzeczy (np. jak unikac winietowania...).
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Calkiem podchodza mi niektore twoje geometryczne zdjecia (szczegolnie 72). Proponuje jednak, bys focil wiecej ludzi skoro chodzisz z 330tka na czeste spacery![]()
Jest ok. Choć brak czegoś "wystrzałowego".
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Coś w tym jest - zabieram go prawie zawsze ze sobą, choć czasem sa dni, ze go z plecaka nie wyjmę. Zastanawiam sie, czy czasem nie pojechac po bandzie i nie pofocic czeskich żuli - notorycznie obsikują pętlę trolejbusową pod dworcem Brno - Główne. Ciekawe, jak by tu ludzie zareagowali na hardcorowe streetphoto
A juz tam bardziej na ziemie schodzac - czasem mam opor komus foto zrobic, ale... odchylane LV robi swoje. Nastepnym razem wybieram sie poczaic na basen - z kumplem robimy takie fotki (on robił, ja wtedy miałem jeszcze 2020Z, moje foty wypadaly lekko mowiac blado...):
Co masz na myśli...?Zamieszczone przez grizz
Czegoś takiego, ze zobaczysz, zatrzymasz się nad tym zdjęciem, powiesz "jej!"
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Hehe, już łapię o co chodzi![]()