Może większy odzew będzie jak powrzucam zdjęcia z Grenoble i okolic (np. z Fortu du Saint-Eynard) oraz Paryża (do którego właśnie się dokulałem...)
Pozdro.
Może większy odzew będzie jak powrzucam zdjęcia z Grenoble i okolic (np. z Fortu du Saint-Eynard) oraz Paryża (do którego właśnie się dokulałem...)
Pozdro.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Faktycznie 221 fajnie złapane![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
221 ładny kadr, ale obróbka coś nie bardzo - zbyt smoliste i za gruba kreska.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
221- świetnie złapane i bardzo współczesne. Jak mogę sie wtrącić to kadr ten fajny byłby w kwadracie gdzie kamera, znak, człowiek ułożyły by się po przekątnej ale i tak jest dobre. 222- ciekawostka ale jakoś tak papkowato podane, szaro i nie ciekawie.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za uwagi, RAWy jeszcze są na dysku - jak wrócę z Francji, to pobawię się obróbką (ciągle szukam swojego "naj" sposobu). Tymczasem pocztówkowo-ekspresowo - z Paryża, z pozdrowieniami dla wszystkich.
223 - La Tour Eiffel
224 - Louvre
225 - Premier Secours - Hotchkiss
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
226 - Gwiazda Wieczoru, czyli Moulin Rouge
Zdjęcie technicznie może nie jest najlepsze... w tym miejscu generalnie ciężko o dobre ujęcie. Trzeba tam będzie wrócić kiedy indziej![]()
Ostatnio edytowane przez paakayttaja ; 19.09.09 o 22:58 Powód: Automatyczne scalenie postów
222 rewelacja
Z Paryża bardzo przyjemne kadry
The winner is...
229!
Filmowo, niepokojąco, dramatycznie -a przecież "nic się nie dzieje".
226 i 223 też są niepospolite.
Francja elegancja.
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 28.09.09 o 00:40
tak, tak - 229 wyroznia si enajbardziej. ale zaraz za nim - 228- niepokojaco-mroczny-tutaj rozne historie przychodza do glowy
227 to juz klasyka ksztaltu i skads znam ten styl![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzięki![]()