Mnie sie podoba fotka. Zjednej strony szkoda ze kobieta jest w kadrze (wtedy byloby idealnie) ale tak jak jest jest naprawde dobrze. Świetnie jest ujęta dynamika przejezdzajacego pociagu. Światła sa trzeciorzędną sprawą wiec nie piszę o nich.
Mnie sie podoba fotka. Zjednej strony szkoda ze kobieta jest w kadrze (wtedy byloby idealnie) ale tak jak jest jest naprawde dobrze. Świetnie jest ujęta dynamika przejezdzajacego pociagu. Światła sa trzeciorzędną sprawą wiec nie piszę o nich.
...był Olek jest A6000
Dzieki za komenty, chlopaki![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
nie byłem na bieżąco za to zapoznałem się z całym wątkiem bardzo zresztą interesującym z uwagi na różną tematykę którą poruszasz. Pozdrawiam.
Ta fota nie podlega żadnej ocenieNie jedźcie na Morawy!
![]()
Pytanko - możecie rzucić na to okiem i wyrazić swoją opinię?
www.daghda.eu/brno/
Wiem, że zdania co do flasha są u Was podzielone. Przerabiam to i owo na swej stronie, warto byłoby uwzględnić opinie innych userów www.
Dzięki i pozdro.
Czy to flasz czy nie to mnie obojetnie.Stronka chodzi szybko i sprawnie,to dla mnie jest wazne.Przyciemnil bym jeszcze tlo.Lub zmienil bym na "czarny brazowy"-taki jak np.sprzet od techniksa.
Dane dotyczacze wykonania fotki podal bym w kolorze ciemniejszym i pogrubiona czcionka.Powiekszyl bym sam napis pod zdjeciem.Dane z exifa nie kazdego interesuja,czego nie moge powiedziec o miejscu wykonania foty.
Stronka bardzo fajna , dobrze chodzi , a exif może być przydatny/ zobaczyć parametry jakimi było robione /, przydał by się opis budynków / co przedstawia / .
Pozdrawiam
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500