|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A dzis od swieta dwa zolte i mucha.Kitami ,z reki i w biegu.Czesto w srodku kwiat ciekawszy a my przewaznie na platki patrzymy.Zolty ciezko sie foci.
Ps.Juz sie powoli przyzwyczajam do braku komentow,bede sam sobie pisac,blogowisko se zrobie.![]()
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 22.08.11 o 20:26
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mucha taka jak u mnie, ale zadek wyszedł jej z GO, albo AF się pomylił. Wyglada jak niektóre portrety kobiet na forum. A kwiatki zmieściły się całe w GO. Dziwne to jakieś mucha nie rak, do tyłu nie chodzi , przynajmniej te co je tu widuję.
Dywagując o GO, pozdrawiam wieczornie AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.08.11 o 20:51
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oj tam! Marudzisz! Ładnie Zrobiłeś kwiecie, zwłaszcza drugą fotę!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przecież sam napisałeś że tu nikt nie zagląda żeby od starych capów nie być wyzwanym![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
48 to kwiatek zmodyfikowany genetycznie![]()
Helmut,w srodku nic nie robilem,raczej dookola srodka sobie pomyrdalem.Podobno takie myrdanie dookola srodka tez jest dobre
I specjalnie dla Ciebie miniaturka rawa-pomniejszona tylkoZałącznik 53331
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
mi akurat się te żółte podobają takie wymerdane ale głownie dlatego, ze nie są na czarnym tle. wyglądają bardziej naturalnie a nie plastikowo czyli jakby były sztuczne, chociaż to merdanie tez je trochę odrealniło ale dzięki temu ze tło pozostało takie to nie odebrało im to uroku. Jedynie LGR w 1 zdjęciu trochę przeszkadza, a mucha tak trochę jest niezbyt urodziwa, ale one ponoć maja to do siebie![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs