tfu ekhm... gdzie studiujesz/studiowałeś?Zamieszczone przez rap1d
tfu ekhm... gdzie studiujesz/studiowałeś?Zamieszczone przez rap1d
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
NigdzieZamieszczone przez grizz
To dopiero mnie czeka. Jednak wychodze z zalozenia, ze jak robic to to co sie lubi.
to idź na kierunek który lubiszprzestaniesz go lubić
![]()
Znaczy, ze dostane skrzywienia zawodowego?Zamieszczone przez ziemia01
Taki mam cel - kierunek, ktory mi najbardziej odpowiada.
tak z czystej ciekawości uchyl rąbka tajmnicy jaki to kierunek?
co do skrzywienia zawodowego to różnie to się może objawiać, ale to dłuższy wywód dla sfrustrowanych swoją pracą![]()
Chyba nie bede zbyt oryginalny. Studia techniczne - Informatyka. Waham sie jeszcze miedzy specjalizacjami - choc na wybor jednej z nich bede mial jeszcze kilka dobrych lat.Zamieszczone przez ziemia01
Zamieszczone przez rap1d
powodzenia. Mam szwagra po tym kierunku na politechnice śląskiej skończył dwa lata temu. Pracuje w branży, ma się dobrze
![]()
Nie sądziłem, że to niewinne zdjęcie wywoła taka dyskusję, szkoda, że nie o zdjęciu, ale wszystkim tegorocznym maturzystom życzę połamania piór![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
heheh... to naprawdę będziesz się uczyć takich pierdółek, że ręce opadająZamieszczone przez rap1d
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.