Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: SzalenstwoZieleni

excel
    Gość

SzalenstwoZieleni

Nie moglem sie oprzec urokowi zieleni. Olus oddal kolorki niesamowicie wiernie.

pozdrawiam,
    excel

1.

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Oszałamiająca różnorodność barw, a w dodatku wcale nie nachalna! Za to wielkie brawa.

| OlyJedi Awatar marecki
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Fajna fota na pulpit
    mente et malleo

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Excel,

Fotka, to oszołomstwo, chaos, przepychanie się, buszowanie w świetle, współzawodnictwo, klęska urodzaju, szaleństwo perspektywy znaczonej zielonymi prązkami i fantazyjnymi, dynamicznymi kształtami liści.

Zdjecie mnie uniosło w strefy czystej abstrakcji, swobody, radości i obfitości.

Pięknie Twoja maszynka (Oly!) oddała kolorki, mnóstwo odcieni zieleni oraz dyskretne światełko.

Wielkie uznanie, ze potrafiłes to zgrabnie chwycić. Gratuluję fotograficznego eksploratorstwa, które doprowadziło do odkrycia takiej pięknej, dynamicznej, inspirującej przestrzeni.

Pzdr, TJ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    żadko spotyka sie tak oszczędne w formie i tak mocne w wyrazie. Gratuluję i pozdrawiam.

excel
    Gość
    Wszystkim dziekuje za sympatyczne przyjecie mojej fotki.

Miejsce, w ktorym focilem przeradza sie w okresie marca do maja w niewyobrazalna palete barw. Najczesciej fotografowane miejsce na swiecie. To wlasnie tu, w Keukenhof w Lisse.
    Rzucilem sie na te cuda z moim E-500 i przyznac musze [po raz kolejny, ze moj Olus swietnie oddaje kazdy szczegol i kazdy niuans barwy. Piekne kolorki, nie przesadnie cukierkowo ladne, wierne rzeczywistosci, itd.
    Wyzej pokazana fotka ujela mnie swoimi kolorkami, poniewaz to jest roslina lubiaca cien, a akurat kompozycja, ktorej ona byla waznym elementem byla pieknie oswietlana zachodzacym juz sloncewm. Wygladalo to uroczo. Zielenie wydaly mi sie bardziej nasycone, a ecru dodawal delikatnosci i finezji. Wrazliwi byli w zachwycie i tak, jak Tadeusz wspaniale opisal swoje wrazenia, tak mniej wiecej brzmial zachwyt osob stojacych obok mnie.

Mam jeszcze kilka fotek, gdzie kolorki sa pieknie oddane. Poniewaz tych totek jest conajmniej 8, chcialem podzielic to na 2 grupy i stworzyc cos w rodzaju mozaiki. Mam jeden problem - nie wiem, jak sie do tego zabrac (czuje lekkie usmieszki u bardziej bnieglych PCmenow).Po prostu - nie wiem. Czy ktos moglby mi dopomoc, doradzic, itd. Nie chcialbym zajmowac tyle miejsca wklejajac 8 fotek po kolei, a zreszta i efekt chyba bedzie ciekawszy, jezeli zostana one podane w takiej formie.
    Licze na pomoc.

Pozdrawiam,
    excel

excel
    Gość
    Albo brak osob z odpowiednia w tej kwestii wiedza (wierzyc mi sie nie chce), albo tez brak chetnych do udzielenia pomocy, a wiec wklejam fotki do galerii.

pozdrawiam,
    excel

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Teraz tak patrze i sie zastanawiam, ze bardzo latwo taka fotke spalic. A jednak wyszlo dobrze. Napisz jakie nastawy i w co mierzyles, ze ladnie wyszlo. Dla takich jak ja to bedzie pomocne.
    Pozdrawiam.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów