Jeśli jest ktoś zainteresowany, to Panasonic w Gliwicach ma dostawę 25/1.4, cena niestety 2499 ....
www.panasonic.gliwice.pl
Jeśli jest ktoś zainteresowany, to Panasonic w Gliwicach ma dostawę 25/1.4, cena niestety 2499 ....
www.panasonic.gliwice.pl
Powiem wicej, ja ciesze sie ze przeplacilem, szklo 1.4 do mikro to poezja, widac to (roznice 2.0 vs. 1.4 (12 vs 25) odrazu podczas zdjec nocnych z reki, szkoda tylko ze fiszow nie robia 1.4, 3.5 wymaga 3200 a czasem i to za malo
...za "dwa i pol" bralbym jeszcze dzisiaj.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
No właśnie biorę.
Bohater wątku (GX1) vs. 50L (5D2)
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=40596117
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Nie porównywałem osobiście, jednak pamiętam, jak ktoś (chyba na dpreview) pisał to samo tj. na brzegach lepszy naleśnik. Mi to nie przeszkadza, naleśnik "już za mną", głównie z powodu światła i zbyt głośnej pracy podczas video. Stawiam na powtarzalność.
PS. Jeszcze jedno: jak patrzę po zdjęciach to - imho PL25 - jest ostrzejsze na 1.4 od naleśnika na 1.7; cyferek (na optycznych) nie sprawdzałem.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 23.02.12 o 14:05
Po co Wam taka stałka ostra w rogach na f/1,4? Przecież rogi i tak będą poza GO.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb