![]()
Już minęły trzy miesiące a moja jakoś trzyma się dzielnie!
Przesadzsz z tym "rozsypywaniem się". A może to kwestia użytkowania?!
Przecie to nie jest granatnik, albo coś podobnego - ostrożnie PANOWIE - ostrożnie i z kulturą.
Pozdrówka.
![]()
Już minęły trzy miesiące a moja jakoś trzyma się dzielnie!
Przesadzsz z tym "rozsypywaniem się". A może to kwestia użytkowania?!
Przecie to nie jest granatnik, albo coś podobnego - ostrożnie PANOWIE - ostrożnie i z kulturą.
Pozdrówka.
Właśnie dzisiaj rozmawiałem z FotoNet i pani powiedziała że nie będą sprowadzać kilku 135-400 dla jednego klienta /chyba złożę zamówienie w kilku osobach/
Fotozakupy najwcześniej na początek września
yac
szczęściarz jesteś widocznieZamieszczone przez witia1
gratuluje, niech Ci dobrze służy. Ale niestety z tym modelem przynajmniej do 4/3 jest jakieś niehalo
było sobie życie
Mówi się trudno i robi się fotyAczkolwiek dzięki za ostrzeżenie
Hm, dziwne, że nie chcą sprowadzać, skoro mają "w ofercie"... Może faktycznie zamówcie w kilka osób...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Ja juz sie poddalem i bede czekal do tego wrzesnie... Naprawde szlag moze czlowieka trafic z taka obsluga klienta. Sigma ma chyba gdzies caly system 4/3, bo w Sigmie Pro Centrum w Wawie w Blue City mozna wypozyczyc do 4/3 tylko 3, tanie obiektywy, a do innych systemow ze 20. Jesli rzeczywiscie 135-400 dojdzie dopiero w polowie wrzesnia (jesli nie pozniej...) to bede czekal poltora miesiacaMam nadzieje, ze chociaz egzemplarz bedzie ok... O, Fotozakupy zmienily status tego obiektywu. Teraz jest "niedostepny". Eh...
Spokojnie Suchar -n i e m a w Polsce tego obiektywu w sprzedaży,płyną(przypłyną) sobie spokojnie z Japonii. Również mam nadzieję że będą bez wad bo chyba za dużego wyboru nie będzie.Pomęczę się jeszcze z M42
yac
Czy są może nowe wieści o dostępności tego obiektywu? Pytam na forum, bo dzwoniłem przed chwilą do Sigma ProCentrum i tam nic nie wiedzą![]()
Wystarczylo przejrzec kilka postow wczesniej, sam o tym pisalem. Otoz na poczatku sierpnia zamowilem ten obiektyw w fotozakupy.pl i bedzie dopiero w polowie wrzesnia, bo na razie nia ma go w Polsce.Zamieszczone przez pafcio
Ależ oczywiście - czytałemZamieszczone przez suchar
. Miałem tylko nadzieję, że może ktoś ma nowe dobre wieści a zapomniał napisać, bo temat zszedł z pierwszej strony
![]()
To Zuiko Digital 70-300/4.0-5.6 Was nie interesuje? Jeszcze go nie ma, ale ma być lada chwila więc... Mimo, że krócej to byłbym w przypadku ZUIKO bardziej spokojny o jakość niż w przypadku SIGMA![]()