No a nie można umieścić aparat po prostu na statywie ? Bo wątpię, żeby ktoś biegał z takim obiektywem po ulicy i próbował łapać na żywca jakieś ujęcia.
Jak dla mnie ten obiektyw to mniaaaam ....
No a nie można umieścić aparat po prostu na statywie ? Bo wątpię, żeby ktoś biegał z takim obiektywem po ulicy i próbował łapać na żywca jakieś ujęcia.
Jak dla mnie ten obiektyw to mniaaaam ....
aparat to nie za bardzo, ale obiektyw jak najbardziej(najlepiej na monopodzie)Zamieszczone przez salvadhor
![]()
było sobie życie
Chciałem dzisiaj wypożyczyć na testy, ale żadne ProCentrum nie ma i nie będzie miało dopóki będzie popyt na to szkłoZamieszczone przez lessie
Ilość w Polsce jest naprawdę ograniczona i w najbliższym czasie prawdopodobnie nic się nie zmieni, dobre jest to że w razie co można oddać w tydzień po zakupie jakby coś było nie tak
![]()
ekhm 10dni - tzn jak kupuje się przez Internet.Zamieszczone przez celebrity plus
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja rozmawiałem w sklepieZamieszczone przez grizz
![]()
a to bardzo ładnie się zachowująZamieszczone przez celebrity plus
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Kto jest szczęśliwym posiadaczem tego szkiełka ?
He he he... już widzę ten popytZamieszczone przez celebrity plus
Ilość ograniczona
Czyli są dwie sztuki i liczą, że się ktoś na nie chętny znajdzie.
Pewnikiem nikt.Zamieszczone przez matzone
cześć!
to mój pierwszy post na Waszym forum
sigmę 135-400 znam z autopsji i śmiało mogę powiedzieć, że nie ma się czym podniecać niestety... w zakresie 135-250 jest ok, im dalej tym gorzej
używałem ją w analogu, później w Nikonach D100, D70s i D200 i... lepiej zbierajcie na Zuiko
pozdrawiam, kuba
sample na pbase nie powalają może ale też nie są słabe nawet na samym końcu...pewnie wiele też zalezy od warunków do focenia
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl