Ostatnio edytowane przez Iwo ; 8.06.11 o 11:26 Powód: Przeniesienie zdjęć na linki. gietrzy miejże litość, nie każdy ma tak szybkie łącze jak Ty.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Zwiększyli odszumianie. A już prawie dałem się nabrać...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tak, utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że wybrałem optymalnie kupując mikro. Robię więcej fotek bo jak nie chce mi się targać (plus zbyt duża MFD dla 14mm) 14-150 to podpinam 14/2.5, jak chcę rzeźnię to 20/1.7, jak mi mucha wleci do nosa to np. fisza a jak idę "bez kieszeni" to biorę LX3
Na poważnie... jest b. dobrze już w jpg'u.
Jak w GH3, jak uzyskają 1EV nad G3 to w zasadzie będzie można sprzedać FL36R bo wbudowana powinna wystarczyć do wypełnienia.
Póki co aparat kompletnie mnie nie interesuje bo czekam i czekam na te nowe mZD SHG Olki.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
No, ale to jest jpg z NR=standard (0), poza tym ciekawe co Oly pokaże z tym swoim sensorem. Fajnie by było gdyby te przyszłe korpusy "łagodniej" obchodziły się z chmurkami na niebie.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 8.06.11 o 11:54 Powód: Automatyczne scalenie postów
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
znowu widzę plamy na 1600 iso i to żółte a monitor mam czysty .
rozumiem ze po wyłączeniu odszumiania tych palmek nie bedzie ?
pozdrawiam
e420 ZD 14-42mm,ZD14-45, ZD 40-150mm, ZD 70-300
Helios,Porst 50 1.7
http://www.forum.spotter.pl/photoplog/index.php?u=2912
Gnioty Kristofa http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=74004
Ostatnio edytowane przez epicure ; 17.06.11 o 08:52 Powód: Automatyczne scalenie postów