Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Witam
Czy posiada ktoś może profil dla G3 dla RT stworzony przez Colina -huelight? Jego link wysiadł, a to co uzyskuje przy standardowym demozaikowaniu amaze jak i innych wygląda fatalnie w porównaniu z LR, pierwszy raz używam RT i może coś robię nie tak...
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=39846913
Fajne fotki z NYC
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 15.11.11 o 14:44
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Rzeczywiście, jest na co popatrzeć. Szerokie kąty robią na mnie szczególnie wrażenie.
Witam wszystkich. To mój pierwszy post. Jestem raczej laikiem amatorem i szukam Waszej porady.
Przymierzam się do zakupu tego aparatu. Przejrzałem już dosyć dogłębnie forum ale wątpliwości jest coraz więcej. Puszkę chyba (?) już wybrałem natomiast szkła? Nowy kit jest podobno do kitu. Samego body nie sposób w Polsce kupić. Zastanawiam się też nad zestawem kit + 45-200 (ale też opinie nie najlepsze). Dobrałbym jeszcze stałkę 14mm/2,5. Chcę robić (jak to na początku) wszystko: portret, street, krajobraz i przyrodę (ptaki). Proszę o opinie i sugestie.
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dzięki za odpowiedź. Sądziłem, że G3 jest w miarę szybki? 100-300 z epl3 wygląda trochę dziwnie ale nie wyglądem robi się fotki. 45-200 ptakom "nie da rady"?
G3 nie kupisz z np 14-45 bo te obiektywy były dodawane w latach 2008-2009 a premiera G3 była w 2011 roku . Ze starym lepszym 14-45 mozna spotkac tylko G1 i GF1. Długi zoom 14-140 był zawsze osobno w sprzedazy.
PS Lepiej przyjrzyj sie PEN-om Olka tak jak radzi nyny.