Optyczni wzięli się do roboty, jest teścik:
http://www.optyczne.pl/index.php?tes...at&test_ap=158
Optyczni wzięli się do roboty, jest teścik:
http://www.optyczne.pl/index.php?tes...at&test_ap=158
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
I wynik testu raczej zniechęcający, ciekawe co napiszą o EP-3.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Sądząc po podsumowaniu - cudów nie ma.
Oglądnąłem sobie te jpgi załączone do testu. Wniosek pierwszy - naleśnik Panasa zacnym szkłem jest. Wniosek drugi - 800-3200 ISO - całkiem miłe dla oka obrazki. Wniosek trzeci - to co się dzieje w cieniach na 160 ISO fajne nie jest. Taki już chyba "urok" tych matryc i być może średniego silnika jpg w aparacie.
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Przecież widać, że sample z RT są bardziej wyostrzone i nic poza tym. Widać to dobrze na figurce robota i namalowanych na nim zegarach, które mają jasne obwódki.
To pierwsze podejście Colina do tematu. Do GF1 mam jego cztery profile (pod PSE8 ) , z czego w większości przypadków najbardziej podchodzi mi beta 1
Gdybym miał takiego G3 na bank bym sobie to kupił gdyż to co zrobił w (beta 1) z plikami GF1 (granica czerwony/pomarańcz/róż/głęboki róż; żółty) to mistrzostwo. Ostrość wynika z algorytmu AMAZE RT4. Dałem tu linka, bo ztcp to Piter ma to maleństwo a Colin dużo za profile nie chce.