Pomysły fajne .Welon zasłaniający babcię nie przeszkadza,nie można było prosić młodej o odsunięcie welonu bo będę focił babcię ,albo zmieni pani minę bo będzie na fotceCzepiać można się zawsze i każdego.
W każdej fotce nawet tej złej,ślubnej,trzeba się starać coś znaleźć .Tam też ktoś musi chałturzyć .
Ktoś pokazał zdjęcia. Ślubne. Koniec rozmowy o zdjęciach. Ślubnych.
Dwojeczka niezla.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Widziałem na forum canona bardzo ładne zdjęcie Twojego autorstwa. Z tych tutaj, to 5 najciekawsza, ładnie uchwycony moment. Szkoda, że czarna plama garnituru tak bardzo dominuje i "schodkowa" winieta razi w oczy.
Fajne, proste zdjęcia. Nie przekombinowane.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
a ja obejrzałam twoją stronę i muszę przyznać, że bardzo podobają mi się twoje zdjęcia. nie tylko te ślubne
moim faworytem (z pleneru ślubnego) jest para na kręconych schodach.
twoje zdjęcia oceniam, raczej jako potencjalny klient, niż "specjalista". i gdybym brała ślub to chętnie bym cię zatrudniła.
nie rozumiem za bardzo dlaczego w każdym wątku który przedstawia zdjęcia ślubne od razu zaczynają się kłótnie i jakieś niepotrzebne komentarze. dajcie na wstrzymanie bo to już się nudne robi
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327