Z wiekszej ilosci to druga fota najbardziej mi pasi![]()
Z wiekszej ilosci to druga fota najbardziej mi pasi![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajne kadry, a z suknią jest wszystko ok. Propozycja Mirka mi nie podchodzi.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Moze Mirkowi sie cos pomylilo?
pozdrawiam serdecznie
Janek
Oj nie,nie pomylilo sie.Kwestia gustow i trendow na podworkach.Na jednym sukienka jako biala plama robi furore na drugim kazda perelka wszyta ma byc,skoro tam byla.
Oczywiscie nie chodzi o porownanie tych dwoch fotek pod wzgledem jakosci tylko pod wzgledem wskazania kierunku.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
U Mirka skóra ma ciekawszy kolor.
zZz
Tez nie jestem taki pewny.Patrzac na dopelniajace to wychodzi ze balans w zimne idzie i za malo purpury.Jednak na niebo patrzac to jej jest za duzo.Na twarzach znowu odwrotnie.Czyli na planie brak jednego swiatla i nie zrobiono pomiarow przed foceniem. Moze bylo to na zasadzie przyczepienia sie do kajaka z okrzykiem PLYNIEMY.
Co do sreberka w bialym-plik wazy 300 grama nie 10 ton
Tez trzeba powiedziec o dziwnych kolorowych krawedziach .Czerwien prawy dol,zielen lewa gora.Co by to nie znaczylo to nie bede dyskutowac,moze tak to ma byc.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 10.10.11 o 00:34
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dokładnie tak to wyglądałoA żebyście widzieli całą akcję: dwumetrowy facet, stojący na jednej nodze z drugą nogą podniesioną na bok (skurcz mnie złapał
) - coś ala 'jaskółka' - z grymasem na twarzy, wywołany bólem i robiący parce zdjęcia na tej motorówce, hehehe
Co do pana wersji, p. Mirku to kwestia gustu jeśli chodzi o kolorki itp. Priorytetem jest dla mnie pokazać moich klientów jako osoby zakochane, szczęśliwe i uśmiechnięte, a to wszystko w dużej dawce naturalności. Dużo pracy zajmuje oswojenie obcych ludzi ze swoją osobą i cały czas się tego uczę. Obróbka? jest w dalszej kolejności i na pewno często znajdą się jakieś przekłamania kolorów. Do tego wiele monitorów pokazuje zdjęcia z jeszcze innymi kolorami, niż zazwyczaj są. Oczywiście doceniam pana propozycję i pracę włożoną w to przykładowe zdjęcie
Serdeczne dzięki wszystkim za komentarze!
Podoba mi sie ostatnia wrzutka slubna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO