Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Gratuluję "oka" do detali i struktur.
Fajne foto. Ten portrecik też.
Pozdrawiam.
Dzięki za opinie.
Tak myślałem, że co do portretu będą różne. Eddie jest zwolennikiem fotografii eleganckiej. Tutaj zaś sceneria jest inna - rujnacyjna- i może być wrażenie bałaganu kadrowego. Staram sie jednak zbyt wielkiego nie robić.
Inne z tego miejsca:
Ostatnio edytowane przez Dzuiko ; 13.06.11 o 09:13
Zastrzeżenia mam w zasadzie identyczne jak poprzednim razem. Kombinuj dalej.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zaniefociłem trochę ostatnio w wątku.
Tymczasem zagadkowe okno z aniołem ( czerwone zasłony mogłyby cos sugerować ) na pewnym dworcu PKP oraz roślinokrata z muzeum w dwóch wersjach :
Roślinokrata pięknie wyszła ta kolorowa - tonacja fajna i w ogóle...
TakaTaKrata fajna a i WindowSkratowane też
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|