"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Jarmano, Saboor`ze, Mirku: aleście się posunęli pod moją nieobecność ! Istna Sodomnia i Gomornia zapanowała !
A serio, to pani rzeczywiście przewróciła sie razem z krzesłem z powodu struchlałości nóg. Nie mam tego na fotach niestety, gdyż będąc w szoku zaniefociłem.
Owszem, spytałem czy nic się jej nie stało, po czym pani kontynuowała opalanie.
Ostatnio edytowane przez Dzuiko ; 5.10.11 o 14:20
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No proszę, Pani spadła z krzesła? zawsze mi mówili, żem taki jakisiś jasnowidz, ino trochę zezowaty ponoć, ale że na taką odległosć widzę to żem nie miała bladego pojęcia... martwi mnie jeno, że żem tego posuwania nie przewidziała (no i nic nie poczułam!!!!) a przez to teraz Miruś Saboor-a może zapisze ( nie wiadomo komu nawet)
![]()
![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Na terenie pewnego opuszczonego i wyburzanego właśnie zakładu odkryłem taki oto kącik relaksu :
Tu by chyba kolor lepiej zagrał, pewnie lepiej oddaje szczegóły.
Struchlałość trzymaka i bezrękość atlasa :