Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Zdjecia Tostera

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Zdjecia Tostera

Po pewnym czasie przebywania na forum przyszedł czas i na mnie, by zaprezentować swoje zdjęcia. Wczoraj byłem na Starówce i porobiłem troche zdjęć. Oto pierwsze z nich-makro. Robione E-330 z Industarem 61L MC. (Będą też i streetphoto )

1. Kwiatek

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Fajna otchlan wyszla, tylko jeszcze jakby krawedzie ostre byly... i bez plamy na dole. Mimo tego "wciągające zdjecie".

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Peniek242: krawedzie sa ostre moim zdaniem.

Ja juz z bratem dyskutowalem o tym zdjeciu, ale moze przeleje swoje mysli w literki Przede wszystkim podoba mi sie GO na tym zdjeciu. Jest niesamowita i, jak juz Peniek242 pisal, zdjecie wciaga, wlasnie dzieki niej. Widac tez, jak przepieknie rysuje Industar. Stary, ale jary Zywe barwy, dobrze skadrowane, gustowna ramka ( ). Jesli chodzi o bledy, to jedyny, jaki mi przeszkadza, to pomaranczowa, nieostra plama w PD. Szkoda, ze tam jest, bo odciaga uwage.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Dzieki za komentarze. Jeśli chodzi o plame, to miałem wrażenie, że zdjęcie będzie zbyt puste bez niej, ale pewnie bardziej ją powinienem rozmazać.

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria
    Bardzo fajne, wciąga

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    A teraz kolejne zdjątko makro. Tym razem większe zbliżenie.

2

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Żadnych komentarzy? Szkoda. Teraz wrzuce kolejne-może ktoś się zainteresuje. Pewnie już część widziałą w miare podobny kadr u Suchara. Info-to to samo miejsce. Moje było pierwsze

3 Na skraju

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Moim zdaniem nie wyostrzyles kwiatka po zmniejszeniu Pierwsze lepsze, drugie to taka kontynuacja na temat tego samego motywu, aczkolwiek mniej udana. Natomiast numer 3 mi sie bardzo podoba. Cialbym tylko ciuteczke z lewej strony, by golab byl bardziej w mocnym punkcie. Wtedy kompozycja by sie "domknela".
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Moim zdaniem nie wyostrzyles kwiatka po zmniejszeniu Pierwsze lepsze, drugie to taka kontynuacja na temat tego samego motywu, aczkolwiek mniej udana. Natomiast numer 3 mi sie bardzo podoba. Cialbym tylko ciuteczke z lewej strony, by golab byl bardziej w mocnym punkcie. Wtedy kompozycja by sie "domknela".
    Pzdr
    Dzieki. Tak, zgadza sie-nie wyostrzylem. A co do ostatniego to chciałem, żeby cały cień został i z tego wyszło, że gołąb jest troche "przesunięty".

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Mi sie z tej trojki podoba 1 - super kadr i kolory, gdyby nie ta kolorowa plama w tle to bylo by rewelacyjne makro z klimatem. Tak to mamy bdb makro z klimatem lekka nieostrosc platkow mi osobiscie nie przeszkadza - nie zauwaza jej sie patrzac na to zdjecie.