Witam,
jak w tytule - 7 milionow cebulek na 32ha. Raj na ziemi - nazywaja niektorzy Keukenhof w Lisse. Pozostaje mi tylko potwierdzic. Pieknie!
Pozdrawiam,
excel
1.
2.
3.
![]()
Witam,
jak w tytule - 7 milionow cebulek na 32ha. Raj na ziemi - nazywaja niektorzy Keukenhof w Lisse. Pozostaje mi tylko potwierdzic. Pieknie!
Pozdrawiam,
excel
1.
2.
3.
![]()
excel, udalo Ci sie ukazac wiele kwiatow i ogrom ich ilosci. Pierwsze zdjecie to takie wprowadzenie, ukazanie "pola" kwiatow z troche dalszej perspektywy, by poprzez drugie zdjecie dojsc do trzeciego, ktore ukazuje "bohaterow" zdjec z bliska. Potraktowalem serie fotek jako maly reportaz, nie wiem, czy slusznie. Podoba mi sie.
Pzdr
Gdzie te miliony?
Pieknie!Niby proste ujecia le ciekawe,soczyste kolory.Miło sie oglada,a chyba takze o to chodzi![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
trzecie the best
zapowiadanych milionów nie widać
Ale zdjęcia przyjemne. Na początku miałem wrażenie, że nieco za ciemne ale... nie jest (jak dla mnie oczywiście) źle.
Trójeczka to mój ulubieniec.
Zamieszczone przez RasteR
Zamieszczone przez Peniek242
RasteR, Peniek242
mam propozycje - dam Wam E-500 do reki i zadanie - PROSZE SFOTOGRAFOWAC 7 MILIONOW KWIATOW NA 32HA NA JEDNYM ZDJECIU, NO EWENTUALNIE NA 10.
Zycze powodzenia!
Wszystkim dziekuje za komentarze.
pozdrawiam,
excel
hmm, gdybym miał helikopter byłoby to możliwe![]()
bardzo ładne tulipanki![]()
JA wcale nie twierdzę, że to łatwelub też możliwe
Po prostu tytuł sugerował coś innego - to wszystko.
miljony to tylko u Mickiewicza ;]
Trzecie fajne, rozjasnilabym troszke 2 i 3 i by bylo miodzio![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.