Dla mnie 30 ok![]()
Dla mnie 30 ok![]()
Tadzik idealnie opisał to co również mi przeszkadza w tych zdjęciach. Kadry nie są do końca dopracowane. Choć jako zdjęcia pamiątkowe z wakacji byłyby w porządku
Niebo nieciekawe, całe przepalone. Jedynie na 45 wygląda dobrze. Jeśli jest takie zachmurzenie, unikaj nieba w kadrze.
Na 43 uciąłeś ludzi. Trzeba się zdecydować, czy pokazać ich w całości, czy nie pokazywać w ogóle.
Jak dla mnie, to tylko 45 jest poprawne, ale niestety nudne tak jak i pozostałe, bez tematu.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Z ostatnie wrzuty mnie najbardziej odpowiada 44. Szkoda trochę przepalonego nieba, ale nie miałeś wyjścia z innym kadrowaniem.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
z ostatniej wrzuty nic mnie nie ujęło : ]
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Ostatnia wrzuta wybitnie dokumentalnanie przyciąga uwagi.
Z poprzeniej moją uwagę zwóciło 51. zdjęcie. Nie wiem czy taka była Twoja intencja, ale ja widzę na tym zdjęciu klimat lat 70-tych - zdjęcie jak z folderu ukazującego "dobrobyt" z krajach demokracji ludowej - czyli podsumowując bardzo mi się podoba.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
A mi z kolei spodobało się 54. Z racji tego że lubię bliki i wszelkie inne słoneczne zakłócenia w obiektywieSam kadr też jest intrygujący..