Witaj! HDR'owanie jako takie, wychodzi Ci ciekawie, natomiast to co morduje
te piękne budynki to perspektywa. one są krzywe i to razi przy takich budowlach(Bank i Biblioteka) Wyprostuj i będzie bardzo fajnie.
Pozdrawiam
Ja
Witaj! HDR'owanie jako takie, wychodzi Ci ciekawie, natomiast to co morduje
te piękne budynki to perspektywa. one są krzywe i to razi przy takich budowlach(Bank i Biblioteka) Wyprostuj i będzie bardzo fajnie.
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Hej. Z perspektywą poeksperymentuję po powrocie z kolonii, pod koniec lipca (do tej pory nie miałem czasu siąść i popracować nad fotkami). W międzyczasie znalazłem jeszcze klatki pyknięte na wyjeździe ze znajomymi w Góry Sowie. Niestety miałem tu problemy z ostrością, a poprawianie software'owe po zmniejszeniu dało efekty jak widać. Ale mam nadzieję, że nie jest tak najgorzej. Dajcie znać co myślicie
12
13
14
15
Pozdrawiam![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki, faktycznie, mocno przeostrzone, robiłem na szybko na lapku, ale nie spodziewałem że aż tak przegłem. Zwłaszcza mocno zauważyłem kiedy popatrzyłem na to u znajomej na komputerze... Obiecuję nad następnymi wrzutkami posiedzieć dłużej i ambitniej, po powrocie w końcu będę miał na to czas ze spokojem![]()
Ciekawe kadry te ostatnie z drzewem, w tych dwóch innych niebo za bardzo mleczne.
Po poprawce Saboora dolinka fajna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Witam po przerwie. Jak widać wróciłem, ale do tej pory nie miałem czasu zająć się zdjęciami z wyjazdu na poważnie. W końcu znalazłem chwilę i wrzucam pierwszą piątkę (chronologicznie, nie żadne top 5 ;p)
16 - "poducha" na której nasi chłopcy uparcie ćwiczyli parkour'owe tricki
17 - widok z tarasu na klifie
18 - j.w.
19 - niewielka część naszych podopiecznych (wszystkich dzieciaków było 50)
20 - latarnia morska w Jarosławcu
Pozdrawiam, czekam na opinie i mam nadzieję, że nie jest bardzo źle![]()
Addeck (21) najbardziej mi podchodzi, ciemne sa te foty niestety.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO