Kapitalne zwierzątka pokazujesz, będę tu zaglądał. Mam nadzieję że masz ich dużo![]()
Kapitalne zwierzątka pokazujesz, będę tu zaglądał. Mam nadzieję że masz ich dużo![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Pierwsze wężowidło i pierwsza pierzasta gwiazda najbardziej mi się podobają, szkoda że nie częściej coś tu wrzucasz bo to mój ulubiony wątek !
Po tegorocznym moczeniu się w śródziemnym z TG-2 nie ma już dla mnie ratunku, odliczam dni do przeprowadzki aby takie rejony mieć w zasięgu ręki a i powstała oddzielna skarbonka na podwodne focidła...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zycie w glebinach jest piekne, swietne foty.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bodzip, Koriolan, alnico, romek1967, Hrr, Saboor, waruga, realnasty dziękuję za wizytę i dobre słowa.
Nocnych więcej na razie nie będzie bo nie mam materiału.
Zdaję sobie sprawę, że basket star - polska nazwa podobno kędzierzawiec nie jest tak dobrze odbierany jak liliowiec jednak mam zamiar się na nich skupić następnym razem.
To może dla odmiany następne próby ze światłem katedralnym z Claudi. Sesja zakończyła z powodu napływu zbyt dużej ilości obcych grup nurkowych. Nie obyło się zresztą bez przepychanek pod wodą
184
185
186
187
188
189
190
Biliście się ? - noże i przecinanie rurek ?no Bondy normalnie
Świetna ostatnia seria
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Troszku sobie pooglądałem podwodnego świata, fajny jest. Zdjęcia ciekawe i ładne. Będę zaglądał częściej![]()