zielona, ale Saboor też ciekawie to pokazał
zielona, ale Saboor też ciekawie to pokazał
The question is: What is a Mahna Mahna?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajnie, że zdecydowałeś się w końcu odpalić własny wątek
Będę pewnie często zaglądać
Mi też zielona wersja bardziej, no i środkowa wizja saboor`a fajna![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
no !!
wreszcie Panie Kolego![]()
ja poprosze o duzo wiedzy przy okazji pokazywania zdjęć
czy to o zwierzątkach czy o jakiś kulisach powstania![]()
Droplet, ale będzie więcej - prawda?
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nareszcie
Licze takze na jakies opisy i historyjki - ciekaw jestem niezmiernie tych opowiesci wilka morskiego
PS
Zielona wersja lepciejsza.
wowww czekam na ciąg dalszy![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Trochę się wkopałem
Na początek, może pokażę czym fotografuję pod wodą. Zdjęcie co prawda z zeszłego roku ale główna zmiana to wymiana światła modelującego z
Nano Focus Light - Fantasea na Inon LE550-W, poprzednia co prawda się wyłączała podczas błysku ale za to przy Inonie wreszcie ostrzy ZD 50mm.
3
Podczas jednego nurkowania na południu Egiptu na rafie Malahi (Fury Shoal) udało mi się wypatrzeć dwie płaszczki obok siebie. Jest to przynajmniej dla mnie rzadki widok. Zacząłem ustawiać parametry i obniżać się do poziomu ryb ale niestety mój osobisty partner i guide Ania był szybszy. Zaszła płaszczki od tyłu i je pogoniła. Ledwo udało mi się pstryknąć uciekające w popłochu zwierzęta. Dlatego właśnie preferuję nurkowanie solo
4
5 link do galerii
6
![]()
Ostatnio edytowane przez droplet ; 22.04.11 o 02:18
Będę tu regularnie zaglądał.