A tak sobie zakładam wątek bo jest już taki o tym co cię wkurzyło/ucieszyło, co kupiłaś(eś), a mnie czasem coś zdziwi... a jak.
Właśnie mnie zdziwiło, że piętnaście po północy na forum wciąż tyle luda (226):
A tak sobie zakładam wątek bo jest już taki o tym co cię wkurzyło/ucieszyło, co kupiłaś(eś), a mnie czasem coś zdziwi... a jak.
Właśnie mnie zdziwiło, że piętnaście po północy na forum wciąż tyle luda (226):
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
# https://grizz.pl #
zdziwiły mnie dosadne opinie na innych forach na temat sprzętu C i N.
Zupełnie jak bym był na naszym forum. A to, że szumy, a to że brakuje plastyczności w zdjęciach, a to za drogo itp itdOd razu mi lepiej się na sercu zrobiło
Mnie nic w Olkach nie szumi,nie rozmazuje - tylko wprawy mi brak... ale to mnie akurat nie dziwi
XZ-2|D800E|moje 500px
dziwi mnie, że już czwarty dzień Sony nie może sobie poradzić z włamem do Playstation Network (odtwarzają, pewnie nigdy nie przeprowadzali procedury recovery).
Moje dzieci nie są uzależnione, ale podejrzewam że dzieciaki w wielu krajach miały spaprane święta![]()
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
Dziwi mnie, że im bardziej system upada tym więcej aktywnych użytkowników na tym forum![]()
Spokojnie, system OM upadł wiele lat temu, a nadal jest pełno maniaków.
Mnie zdziwiło że jeszcze nie mam E-PL2 z MMF do podpięcia S105... A takie ładne dziś bym sfilmował zaloty (niestety nieskuteczne) wałęsaków (pająki takie).
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."