W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
A jakie masz szkłą tak swoją drogą? Prócz body zwróć też na to uwagę, może tu da się coś też usprawnić. Obie puszki podobne, z podobnego okresu, teoretycznie pisali, że układ AF mają ten sam.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 16.04.11 o 11:19
Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Moje e3 nie mialo zadnych problemow z 14-54, wiec ten argument sredni jest.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, podpowiedzi, porównania itd. Powiem szczerze, że po tym co tu przeczytałem oraz po przeczytaniu kilku testów nie rozstrzygam sporu pomiędzy e-30 a e-3. Kupię jedno albo drugie w zależności co się trafi w bardzo dobrym stanie oraz rozsądnej kasie.
U mnie i u wielu innych osób tak.
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 17.04.11 o 23:17
Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8
No to się naczytałem... Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem E-30 Miałem ciągły problem czy dobrze zrobiłem kupując właśnie ten (do tego jeszcze szkło 12-60). Ale po paru mięsiącach używania i po tym co tu przeczytałem to uważam, że to był trafny wybór...
Pozdrawiam oceniaczy.
No to masz już ostry świetny obrazek , dołóż 50/2,0 lub ktoreś manualne jasne szkiełko - poznasz przyjemność płytszej GO i 50-200 - z nim posmakujesz głębi krajobrazu - jego wieloplanowości.
Ja jak na razie nie spotkałem sytuacji w której mój E-30 by mnie ograniczył - raczej ja jestem ograniczeniej jego możliwosci.
Gratulując wyboru, świetnej zabawy życzę. AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
dzięki apz....