DITL 16.04.2011
Weekend jak łykend ...
DITL 16.04.2011
Weekend jak łykend ...
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 18.04.11 o 11:51 Powód: 660
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W sobotę ruszamy!!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Się da, się zrobi![]()
Ciężko będzie - zapowiada mi się dłuuuugi dzień.
Będę się starał - Obiecuję.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
To już jutro!!!!
u mnie leje, polewa![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To Foć deszczyk, też temacik.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
No pogoda super! Focić co dzisiaj Robicie/iście? Widzicie/eliście?
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 16.04.11 o 13:32 Powód: Automatyczne scalenie postów
U mnie ładnie - ale jeszcze 2 godzinki pracy i pojadę poszukać zdjęcia na dnie przyszłej zapory w Swinnej Porębie.
Świetnych fot Wam życzę, sobie zresztą też.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
U mnie też w sumie nie jest dziś najgorzej...
Też dorzucę coś od siebie ;]
pozdro
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 16.04.11 o 19:46 Powód: Automatyczne scalenie postów