Strona 209 z 290 PierwszyPierwszy ... 109159199207208209210211219259 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.081 do 2.090 z 2899

Wątek: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Uprzejmie informuje, ze czirek nie będzie.
    Zdjęć ode mnie więcej chyba tez nie.
    Odpoczywam od tzw fotografii.
    Może na zawsze.
    Dopadla mnie zmorą i nie chce puścić.

pozdrowionka
    Ty chcesz aby się pożygali od moich pokręconych fotek? Mogę im zamiast czirek wstawiać lalki mojej Krolajny w dziwnych pozach

RADA

Idź jebnij sobie litra, pogadaj do monitora on Cię zawsze wysłucha, wejdź na najwyższe wzgórze w okolicy i krzyknij I'm HIMAN i będzie gitara i para

I proszę nie użalaj się nad sobą bo Ci dosłownie "w j e b i e" i życie na forum straci dla mnie sens i będę wstawiał foty z narysowanymi szubienicami na kartkach
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 6.12.12 o 22:34
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Niestety panowie nadszedl ten czas, ze mam to już wszystko gleboko, za dlugo to trwa nie wyrabiam tego ciśnienie, uchlac się nie mogę i poza tym nie mam z kim, wszystko jest na mojej glowie, od świtu do nocy zapierd... I gowno za przeproszeniem z tego mam...

Czas powiedzieć pass.
    Zaluje, ze .... Nie powiem może będzie jakieś życzliwy i się calkiem popier....

pozdrowionka

Byli takie powiedzenie: myslal, ze się od bil od DNA, a to dno się oberwalo.

Ps
    Nie uzalam się nad sobą, po prostu to co mnie otacza jest ponad moje sily walcze juz za dlugo, patrzę na to realnie.

'I nie będzie juz niczego'

PSS
    Aha, panowie, jak ktoś chce iść na czirki w niedziele do Gdyni, to dajcie znać dam bumage i napisze upoważnienie i tak może być do końca sezonu Asseco, trefla i euroligi tej drugiej tez, wejścia na ergo arenę i hale gdynia
    Ostatnio edytowane przez Janeczek ; 6.12.12 o 22:47
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Niestety panowie nadszedl ten czas, ze mam to już wszystko gleboko, za dlugo to trwa nie wyrabiam tego ciśnienie, uchlac się nie mogę i poza tym nie mam z kim, wszystko jest na mojej glowie, od świtu do nocy zapierd... I gowno za przeproszeniem z tego mam...

Czas powiedzieć pass.
    Zaluje, ze .... Nie powiem może będzie jakieś życzliwy i się calkiem popier....

pozdrowionka

Byli takie powiedzenie: myslal, ze się od bil od DNA, a to dno się oberwalo.

Ps
    Nie uzalam się nad sobą, po prostu to co mnie otacza jest ponad moje sily walcze juz za dlugo, patrzę na to realnie.

'I nie będzie juz niczego'

PSS
    Aha, panowie, jak ktoś chce iść na czirki w niedziele do Gdyni, to dajcie znać dam bumage i napisze upoważnienie i tak może być do końca sezonu Asseco, trefla i euroligi tej drugiej tez, wejścia na ergo arenę i hale gdynia
    I jeszcze powiedz , że sie na spawacza do Stoczni zapisałeś , albo jakiegoś elektryka...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Janeczek NIE *******!!! A Ty myślisz, że czemu ja tyle na tym forum przesiaduje. Bo mam je włączone przy okazji kiedy *********** jak głupi po 24/24 i mam z tego na rachunki na tej "zielonej wyspie". Co Cie przerasta? To, że nie jesteś dzieckiem z Etiopii z wielkim brzuszkiem z głodu i much po powiekach Ci nie zapierdzielają Przestań!!! Idź jebnij główką w ścianę a potem idź do lustra i ze śmiechem powiedz sobie o jak fajnie z tym guzem wyglądam . Jak nie masz z kim wypić to możemy wypić korespondencyjnie przez forum hihi

Karol: proszę o używanie odpowiedniego słownictwa
    Ostatnio edytowane przez Karol ; 10.12.12 o 16:47
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Czarek, ale "życiowy" z Ciebie pocieszyciel.

Janeczek głowa do góry, jesienno- zimowe depresje tak mają, ze potrafią zniechęcić do wszystkiego. Cóż to chłopie, za "gorzkie żale" Ciebie dopadły. Zabieraj Olka nad burzliwe wody Bałtyku, nawdychaj się jodu(teraz jest najlepszy) pofoć sobie trochę myśląc tylko o tym co widzisz przez wizjer i "bachor depresyjny" z Ciebie spłynie. Życie jest za krótkie, by je tylko na smutki marnować. A jak Tobie przejdzie, to ja Ciebie na Widzew zabiorę, tam się rodził mój charakter jak kopaliśmy Liverpool.

Niech moc będzie z Tobą.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

No i widzisz Janeczek - zasuwają mi minusy za słownictwo, którym chcę trafić do Twojej mózgownicy (no sorry nie będę pisał kofanie lub misiaczku hihi ). Ale mogą mi ich zasadzić 1000000000, mało mnie to interesuje bo ja sobie nie wyobrażam tego działu bez Ciebie. Teraz będę podbierał Cię na babę - bo się popłaczę bo walnę focha bo Ci obiadu nie zrobię hihi

---------- Post dodany o 22:44 ---------- Poprzedni post był o 22:39 ----------

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    Czarek, ale "życiowy" z Ciebie pocieszyciel.
    Tobie też bym wciry spuścił jakbyś zaczął pisać takie głupoty jak Janeczek bo lubię Twoją życiową pasję, którą uwieczniasz i którą przekazujesz optymizm. I wiesz nawet nie próbuj mi tu w jakieś melancholie popadać bo do Ciebie mam blisko a ja mam 190 cm wzrostu i ważę 110 kg więc wiesz BIKER hihi

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

a ja mam rower i lubię szybko jeździć

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

No to skandujemy....... Janeczek wróć czeka ÓĆ

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Apztu,

Problem, ze się nie kwalifikuje i mnie nie przyjmą do stoczni...
    Ni ma roboty i tyle.
    Ni ma wizji, następne pieniazki jakieś sensowne maj.
    Redakcje zwalniają.
    Poziom prasowki schodzi na psy, jako sama prasa.
    Pracy ni ma a za 1500zl brutto czy netto, sory robić nie będę, bo się za pętlę w niebycie. Za dużo juz tyralem by się dac pomiatac ale to kulisy panowie, malo istotne.

Sek w tym. Ze się wyczerpalem, jechalem dziś na miecza, bo tak sobie zalozylem, choć pierwsza myśl najlepsza: Nie sprawi mi to dziś radości... Byli sluchac glacy, pustej, bo pustej ale byli sluchac.

Przed weekendem pozbywam się wszystkich zabawek.
    Nawet w komorze nie mam aparatu, bo lubie stare Nokię.

Dobrze się bawilem ale sytuacja życiową, niestety mi to obrzydzila, wrócę, może kiedys, a może nie.

Najgorsze w tym jest to, ze obrzydzenie przychodzi na cos co teoretycznie " nie ma takiej opcji"

Nie bede trul, zamierzam podziwiać foty, które będziecie wklejac, lidze, ze wątek przetrwa, jest trochę nowej krwi wiec jest nadzieja.

pozdrowionka

Ps
    Pamiętam mecza na Traugutta Lechia - juve, to byly czasy! Nie to co teraźniejsze szmaciarstwo i gwiazdorstwo.
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Cóż tu Tobie doradzić, poza nawrotem optymizmu, wybacz, nie imiem inaczej. Nie wiem co Ciebie dopadło, ale wyczuwam zniewalające zniechęcenie w Twoich słowach. Tak pisze na ogół tylko człowiek przybity prozą życia. Pozwól zatem że zdradzę tylko trochę z tego co mnie ostatnio dotknęło. Od dwóch tygodni jestem bez pracy a pojutrze mam slub jednej córki, potem święta a za pół roku ślub drugiej pociechy. I co mam usiąść i płakać- nigdy!!!!!!!!

Cierpliwie się rozglądam za nowym zajęciem a jak tylko mam okazję biore Olka i ruszam do lasu, by to ze mnie spłynęło. i jestem pewny, że to długo nie potrwa taki ze mnie wariat.

Masz kolego prezent w załączniku, niech doda Tobie wiary, a ja będę trzymał za Ciebie kciuki.
    Pozdrowerki
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	PC048326.jpg
Wyświetleń:	45
Rozmiar:	901,2 KB
ID:	75935