@TomekH nie mogę znaleźć EXIF-a, czy zdjęcia pod światło były robione 14-150? Zdjęcia fajne.
@TomekH nie mogę znaleźć EXIF-a, czy zdjęcia pod światło były robione 14-150? Zdjęcia fajne.
Witam. Zdjęcia robione E-PL1 + 20 mm 1.7.
Na większości wycieczek w 2011 roku miałem ten zestaw + m.zuiko 14-150 - bardzo dobrze się sprawdza, zajmuje to mało miejsca, a daje spore możliwości. E-PL1 + 20 1.7 można wręcz nosić na pasku cały czas, będąc na bieżąco gotowy do zdjęcia.
Pytanko - jak umieszczać zdjęcia, żeby nie traciły exifa? Byłbym wdzięczny za info, albo wskazanie instrukcji gdzie to opisane (żeby nie zaśmiecać zbytnio tego wątku), jeśli jest gdzieś tu na forum taki sposób postępowania. Z góry dzięki.
z cyklu "pod światło"inny motyw ale też mi się podoba
pozdrawiam
Olympus E-500
Pentakusubusu collector. Waidodayo! http://www.flickr.com/photos/ebelbeb/
Od tych zdjęć ludzi na szerokim kącie zakręciło mi się w głowie. Poważnie. Nie pasuje tutaj taka bardzo przerysowana perspektywa. Czasami się sprawdza, ale nie tutaj... Nie wiem dlaczego, ale wrażenie z oglądania tych zdjęć nie jest przyjemne.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Na zakrecenie podobno pomaga Aviomarin czy jakos tak, polecam rowniez na glowe Sulfodeine (paracetamol+kodeina+kofeina) na mnie dziala!
pozdrawiam serdecznie
Janek
---------- Post dodany o 20:25 ---------- Poprzedni post był o 19:09 ----------
I ode mnie:
Nieroby....
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Gołąb, to taki latający szczur. Wszystko Ci zeżre![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Przyznam sie bez bicia, ze troche z premedytacja ostatnie zdjecia wrzucilem
Chcialem przypomniec nazwe watku - ZABAWA, nie traktuje ich jako cos w stylu swoich najlepszych prac, czy portfolio.
Czasem zabawa to eksperymentowanie - moze byc z obrobka, moze byc z kadrowaniem, moze byc jeszcze inne.
Byle nie za duzo, bo wtedy... Zaboli wlasnie glowa![]()
Ostatnio edytowane przez Jerry_R ; 11.01.12 o 00:07
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43