Zachodze w glowe jak to widac, w formacie 800pix, fakt, oryginal 1000pix i pewnie forum zmniejsza stad ta kiszka...
Moze musze kupic jakies wieksze Eizo
pozdrawiam serdecznie
Janek
Zachodze w glowe jak to widac, w formacie 800pix, fakt, oryginal 1000pix i pewnie forum zmniejsza stad ta kiszka...
Moze musze kupic jakies wieksze Eizo
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Nic forum nie zmniejsza. To samo jest patrząc bezpośrdnio na flickra. nie widzisz jaka kasza zrobiła się z przewodami?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ale miałeś wypas sesję- na Solinie musiałem z ukrycia.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
bardzo fajne foteczki Janeczku , pozazdroscic wycieczki , co prawda nie ciagnie mnie do takich klimatow , ale mysle ze akurat to miejce w realu zrobilo by na mnie wrazenie , kiedys przed laty bylem w Klempiczu gdzie zaczeli dawno temu budowe atomowki , niestety nie posiadalem aparatu wiec fotek brak
Chciałbym pokazać perełkę Beskidu Niskiego - "Beskidzkie Morskie Oko".
Byłem tam 20 lat temu, do dziś nic się nie zmieniło, no może poza tym, że dawniej to był prawdziwy szlak niebieski. Dzisiaj dojedzie się samochodemPewnie dzięki temu, że niedaleko postawiono wieżę komórkową.
Ja wybrałem - a jakże 1,5 godziny spaceru
Dwie wersje - normalne światło, i druga gdzie mi słoneczko na moment zaświeciło.
Sklejane,bo 14 mm to za wąsko na tę kałużę
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
a tutaj z tej samej wycieczki, jeszcze z pożyczonym od kolegi podpiętym 9-18 z "dużego" 4/3
ten szczyt z widoczną ścieżką, to Rysy widoczne z poziomu o 60 m wyższego
pozdrawiam