BMW fajniej wyszedł![]()
BMW fajniej wyszedł![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
A ja nawiąże do „małych kiczy” – małe, nie małe, kicze, nie kicze ale patrzy się na nie z dużą przyjemnością. Fajne fotki![]()
Fotomaniac a ten czerwony to nie przypadkiem klepany? Coś taki baranek na lakierze.
Jacek
F.. nóffka sztukaTen baran to przez ekologiczny lakier. To dziś norma. BMW to prawie nie występuje.
Ostatnio edytowane przez Fotomaniac ; 18.10.13 o 01:11
foto, watches, MB, jazz & more
Największą zaletą aparatów m4/3 jest jednak to, że zawsze można go jakoś upchnąć do torebki, walizki, kosmetyczki :> i zabrać ze sobą. Kiedy stanęłam przed zadaniem spakowania bagażu podręcznego, którego każdy kg się liczył moje e-30 stanowiło ciężar nieakceptowalny. Szybka decyzja więc - leci ze mną e-pm1 z 20 1.7 i 14-42. Tanie linie nie mają litości i wszystko co się chce zabrać na pokład musi się mieścić w bagażu, nie ma to tamto - że torebka tylko, że aparat... Powoli segreguję zdjęcia z wakacji i chciałam Wam pokazać, co tam udało się ustrzelić. Zacznę klasykiem - zdjęcie z matowego, małego okienka samolotu
1.
2.
3.
cdn![]()
zulka, a może by tak własny wątek ?
Fotografia podróżnicza to idealne miejsce![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ciekawe ujęcia z widoczną turbiną samolotu
Zazdroszczę podróży![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Jakoś tak nie mam śmiałości na swój własny wątek. A i nie wiem czy materiału mi wystarczy.
Ów podniebny PKS bezpiecznie wylądował w Szkocji. Na pierwszą wycieczkę udaliśmy się do Parku Narodowego Caringorms, a konkretnie
do jednego z rezerwatów - Muir of Dinnet, przez rezerwat prowadzi kilka szlaków - od najkrótszego liczącego ledwie kilometr, do nieco dłuższych o długości 4 km, 5 km, 10 km każdy wariant to także trochę inny temat wycieczki - niestety zabrakło dnia na przedreptanie wszystkich.
4.
5.
6.
7.
Niestety załapał się "cień fotografa"![]()
Ostatnio edytowane przez zulka ; 18.10.13 o 19:40
Zawsze mnie fascynowały te kamienne murki w Szkocji oddzielające poszczególne posesje.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||